Dnevni horoskop za ponedeljak, 18. decembar: Raku se komplikuje ljubavna situacija, Vagi se drugi mešaju u život

Vesti 17.12.2023 19:00 0

Pročitajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući svim vašim aktivnostima koje tome doprinose. Poslovna situacija će biti mnogo bolja početkom sledeće godine, a do tada bolje je da se povučete.

Bik

Sam početak dana je veoma stresan zato što vas određene osobe ne poštuju. Čuvajte se naglih odluka kada su u pitanju poslovni planovi naročito u naredna tri dana. Potrebno vam je više odmaranja.

Blizanci

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku kada je reč o partneru i njegovom mišljenju. Budite više na njegovoj strani u vezi poslovne situacije koja nije nimalo jednostavna jer mu je potrebna podrška.

Rak

Vaša privatnost je veoma komplikovana i zbog toga često imate potrebu da se mnogo više emotivno povučete. A to sve zanima druge oko vas i previše sebi daju za pravo da vas komentarišu. Čuvajte se duplih standarda u oblasti prijateljstva.

Lav

Kada je u pitanju odnos sa partnerom važno je da se posvetite svemu onome što ste planirali ranije. Partner se ponaša tvrdoglavo i to vas umara. Probajte da razgovarate malo otvorenije.

Devica

Danas ćete imati osećaj da je sve dobro jer ste previše emotivno stabilni zbog pozitivnog uticaja partnera. To se posebno odnosi na vaš odnos sa sobom jer partner je "svetla tačka" u vašem životi.

Vaga

Tvrdoglavo se ponašate kada je reč o prijateljima i njihovim reakcijama. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš život i način na koji razmišljate. Sve je to vaš lični izbor posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi.

Škorpija

Danas se posvetite svemu onome što ste zapostavili unazad nekoliko meseci. Ovo se posebno odnosi na poslovnu saradnju sa inostranstvom ili sa kolegama od ranije. Zdravlje je odlično.

Strelac

Danas ćete biti veoma komplikovano raspoloženi. Na momente ćete biti presrećni zbog polja ljubavi a opet bićete loše raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Najvažniji je balans sa sobom.

Jarac

Saturn u Ribama ukazuje na činjenicu da je vaša poslovna situacija veoma uspešna ali ipak morate da se okrenete sadašnjem trenutku. A to je potreba da budete sebi najbitniji. Glavobolja.

Vodolija

U narednih pet dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost da poslovno budete u boljoj poziciji. Situacija u krugu porodice i prijatelja je izuzetno osetljiva jer ne želite da im pričate svoje privatne detalje.

Ribe

Vaša privatnost je veoma važna da se poštuje i to morate da uvedete kao pravilo u svom životu. Ljubav je veoma krhka u emotivnom smislu i to vas čini nestabilnim i razočaranim. Pronađite sreću u sadašnjem trenutku.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading