Zabavna igrica: Prvo što ugledate na slici otkriva zašto vam veze ne uspevaju i šta vam kvari ljubavnu sreću

Vesti 19.11.2023 16:18 0

Pogledajte ovu sliku i zapamtite prvo što ste videli. Zatim pročitajte šta ta slika koju ste ugledali poručuje.

slika

Printscreen/Twitter

Pogledajte ovu sliku i zapamtite prvo što ste videli. Zatim pročitajte šta ta slika koju ste ugledali poručuje, od čega se krijete u ljubavi, čemu težite i kako da ispravite svoje greške da biste imali kvalitetan ljubavni život, piše „Your tango“.

 

 

1. Lice muškarca

Ako ste prvo videli muško lice, vi ste osoba koja je fokusirana na uživanje. Ne volite da se zadržavate na negativnim iskustvima iz prošlosti. Za vas, život je namenjen da se živi. Ono od čega bežite u odnosima je strah od tuđeg mišljenja da nosite emocionalni prtljag. Normalno je i prirodno ući u novi odnos s povredama iz prethodnih romantičnih iskustava. Niko ne prolazi nepovređen. Mislite da je bolje ako o tome ne pričate, ali to zapravo stvara udaljenost između vas i partnera i može dugoročno uništiti šansu za trajnom vezom. Zato prestanite to da radite.

2. Dečak

Najsrećniji ste kad ste okruženi ljudima i stvarima koje volite. Ne volite da budete u centru pažnje, ali to ne znači da ne uživate kada ste u društvu voljenih ljudi. Ono od čega bežite u odnosima je vaš strah od odrastanja. U duši ste i dalje dete. Plaćate račune i idete na posao, ali kao da sve to radite jer tako treba i kako biste druge uverili da ste sposobni za to. Ponekad delujete potpuno bespomoćno, a to ne ostavlja dobar utisak. A istina je da niste takvi. Samo se plašite da, ako niste potrebni osobi koju volite, nemate ništa drugo da ponudite.

slika

Printscreen/Twitter

 

3. Slika

Ako je slika prvo što se ugledali, volite da sanjarite. Naravno, volite svog partnera i imate duboke veze sa prijateljima, ali niste uvek raspoloženi da se družite se s njima. Vi ste srećni i kada jednostavno komunicirate putem poruka ili telefona. Imate potreba da odvojite vreme za sebe. Kada provodite vreme u samoći najbolje odmorite i napunite baterije, ali to nije nešto s čim se ponosite. Ne bi trebalo da osećate stid zbog potrebe za vremenom i prostorom, ali svakako bi oko toga trebalo da budete otvoreni sa svojim partnerom. Ako ne možete da tražite ono što vam je potrebno, ne možete  da se ljutite kada to ne dobijete.

4. Dve kolibe

Verovatno vam govore da ste “previše osetljivi”. Ali vi samo imate snažna osećanja i kad ih nešto dotakne, izrazite ih. Samo ste čovek i to nije pogrešno. Ne volite direktan sukob i to izbegavate u vezi. Ne sviđa vam se kritika. Čak i konstruktivnu kritiku možete doživeti kao napad na vas. Ne možete da pomognete sebi, tada ste povređeni i ljuti. Samo budite oprezni kada reagujete, morate biti sigurni da niste pogrešno protumačili nečije namere. Bes je opravdano osećanje, kada imate opravdan razlog da ga osećate.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading