Karma nikad ne spava: Slede velike, iznenadne ljubavi, ova četiri znaka neće znati šta ih je snašlo!

Olja Jelić Vesti 09.12.2023 12:48 0

Poslednji mlad mesec 2023. godine može zauvek da promeni živote nekoliko horoskopskih znakova, jer se dešava u konjunkciji sa Marsom! To znači da će karmički zadaci budućnosti biti rešeni sredinom decembra – vežite pojaseve!

Ljubavni par

Shutterstock

Karma ne spava! Kada se čini da ništa novo neće doći u vaš život, planete će sigurno poslati apsolutno neverovatne događaje. Upravo to nas očekuje 13. decembra na mladom mesecu u Strelcu, koji će se desiti konjukcijom Sunca, Meseca i Marsa.

Važno je da je Mars dispozitor (predajnik) energije čvora budućnosti u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, iznenadnih događaja u životu.

Pored toga, Mars simbolizuje muškarce, pa se u životima mnogih žena može pojaviti novi partner – mlad mesec uvek donosi početak novog ciklusa u životu.

Blizanci

Mlad Mesec se dešava u vašem sektoru veza, što znači da biste iznenada mogli imati novog partnera. Štaviše, situacija se može desiti tokom putovanja ili ćete ga upoznati preko društvenih mreža ili sajtova za upoznavanje. Budite sigurni da je ova osoba vaš karmički partner, jer Mars kontroliše čvor buduće karme, a 2024. godine vaša zajednica bi mogla postati zvanična.

Lav

Mlad Mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da na njihovu inicijativu možete upoznati novu osobu. Uzgred, to može biti stranac, nastavnik, advokat ili osoba sa nekom ozbiljnom titulom – Mars vlada sektorom uspeha u vašoj tabeli. Budite sigurni da će se romansa brzo razvijati, pošto je mlad Mesec 13. decembra u promenljivom znaku Strelca – moraćete brzo da se prilagodite okolnostima i predlozima partnera.

Strelac

Ovo je vaš mlad Mesec i vaša pravila! Bićete toliko privlačni da će vam Univerzum sigurno poslati blistavu i iznenadnu ljubav. 13. decembra u vaš znak će se pridružiti Mesec, Sunce i Mars, dok će čvor budućnosti biti u ljubavnom sektoru! Vrlo je verovatno da možete doživeti ozbiljan intenzitet strasti, jer Mesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti – pripremite se za buran i sladak period.

Vaga

Na Mlad Mesec 13. decembra biće veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja – ljubav možete upoznati na službenom putu, treningu ili uz pomoć rođaka. Budite otvoreni, jer vaši odnosi imaju veliku pažnju Univerzuma tokom decembra. Mars će u vaš život unositi zanimljive ljude do kraja 2023. godine, ali očekujte najznačajniji događaj sredinom meseca.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading