Stiže mlad Mesec u Strelcu: Ključan datum je 13. decembar, za ova tri znaka slede korenite promene

Olja Jelić Vesti 07.12.2023 14:27 0

Istog dana kada kreće retrogradni Merkur, odnosno 13. decembra, stiže i mlad Mesec u Strelcu koju simbolizuje novi životni početak.

Mesec

Shutterstock

Istog dana kada kreće retrogradni Merkur, odnosno 13. decembra, stiže i mlad Mesec u Strelcu koju simbolizuje novi životni početak.

Mlad Mesec u Strelcu donosi energiju proširivanja, optimizma i avanturističkog duha. Strelac je vatreni znak povezan s entuzijazmom, istraživanjem i duhovnošću, pa se mladi Mesec u ovom znaku obično doživljava kao vreme novih početaka i širenja horizonta.

Ovo je vreme kad se može osećati snažna želja za istraživanjem novih ideja, učenjem i putovanjima. Strelac je povezan s filozofijom i širenjem uma, pa će mladi mesec u ovom znaku podsticati razmišljanje o višim svrhama, duhovnosti i razumevanju sveta oko nas.

Takođe, ovo je vreme kada se možemo osećati inspirisano da postavimo nove ciljeve, posegnemo za svojim snovima i otvorimo se prema novim mogućnostima. Strelac podstiče hrabrost i avanturistički duh, pa će mladi Mesec u ovom znaku možda doneti želju za preuzimanjem rizika i istraživanjem nepoznatog.

Ipak, važno je biti svestan da će svako iskustvo mladog meseca u Strelcu biti individualno i zavisiće od ličnih natalnih pozicija i okolnosti. Ali generalno, ovo je vreme koje slavi entuzijazam, širenje perspektive i otvorenost prema novim iskustvima.

Mlad Mesec u Strelcu najviše će uticati na Strelčeve, Lavove i Ovnove, prenosi Informer. 

Strelac

Vreme je za donošenje ličnih odluka. Ovo je novi životni početak koji može da vam olakša period koji dolazi. Transformacija u svakom smislu te reči.

Ovan

Mlad Mesec u Strelcu aktivira vaše deveto polje i donosi vam novi pogled na svet. Isto tako nudi vam priliku za daleko putovanje i životnu filozofiju.

Lav

Oaj astrološki aspekat odigraće se u vašem petom polju, pa imate mogućnost da ostvarite novo poznanstvo. Moguć je početak nove romanse.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading