Dnevni horoskop za četvrtak, 7. decembar: Ribe da ne ulaze u rasprave, Jarčeve čeka poslovni podsticaj, Vodolije pod pritiskom

Vesti 06.12.2023 19:30 0

Zvezde će biti naklonjene ovim znacima...

horoskop

Paolo Gallo Modena / imageBROKER / Profimedia

Ovan 

Danas ćete biti pod jakim aspektom nervoze i napetosti zbog loše komunikacije u krugu porodice koja traje već neko vreme. Ne odustajte od svojih ciljeva i od svojih namera jer imate pravo na to. Problem sa prehladom.

 

Bik 

Početak dana je pod jako velikim pritiskom obaveza koje već neko vreme odlažete. Osoba u znaku Device vam može biti od velike pomoći posebno kada su u pitanju poslovne obaveze za narednih desetak dana. Zdravlje je stabilno.

 

Blizanci

Danas pokušajte da budete u dobrom odnosu sa sobom i da dobrom organizacijom postignete sve što želite. Najvažnije je da emotivna situacija ne trpi jer partner već neko vreme se oseća zapostavljeno. Glavobolja. 

 

Rak 

Tokom dana imaćete nekoliko interesantnih razgovora sa najbližima što može biti veoma pozitivno zbog odnosa koji gradite već neko vreme. Što se tiče posla pokušajte da se što bolje skoncentrišete. 

 

Lav 

Danas ćete imati potrebu da svima kažete otvoreno i iskreno ono što mislite, ali nemojte zaboraviti da i drugi imaju pravo da to isto i vama kažu. Mogući problemi sa novcem zbog loše organizacije članova porodice.  

 

Devica 

Danas ćete biti okrenuti mnogo više sebi nego drugima posebno zbog činjenice da ćete imati jako važne poslovne situacije. Najvažnije ostati pribran i rezervisan kada su u pitanju drugi ljudi. Nije sve onako kako izgleda. 

 

Vaga 

Situacija u krugu porodice se stabilizuje jer vi insistirate na komunikaciji i harmoniji. Partner vam zamera što niste dovoljno posvećeni i probajte da kroz razgovor rešite sve vaše međusobno nedoumice. 

 

Škorpija

Poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva može biti aktuelna tokom dana a na vama je da se što bolje skoncentrišete u vezi toga. Nemojte propustiti priliku da poslovno napredujete jer je ovo idealna situacija za to. 

 

Strelac 

Danas ćete rešavati svoje emotivne odnose zbog pozitivnog uticaja Marsa. Nemojte donositi nagle odluke u vezi ljubavne situacije jer partner nije spreman na kompromis u ovom trenutku. Problemi sa kičmom. 

 

Jarac 

Do kraja ove nedelje bićete pod jakim uticajem ljudi koji vam žele dobro i koji mogu poslovno da vam budu podsticaj. Ovo se posebno odnosi na osobu u znaku Vodolije koja unosi inovacije u vas način saradnje i poslovne budućnosti. 

 

Vodolija

Danas je onaj dan kada bi najradije da ostanete kući i da odmarate.. Osećate pritisak već neko vreme što se tiče posla i poslovnih aktivnosti pa imate stres koji ne možete da regulišete. Čuvajte se iznenadnih odluka drugih ljudi. 

 

Ribe 

Do kraja dana nemojte preterano ulaziti u rasprave ili svađe jer to nije vaš način komunikacije. Pokušajte da se okrenete mnogo više sebi i svojim unutrašnjim aspektima jer je to jedini način da izbegnete negativnu energiju koja može biti tokom celog dana oko vas. 

 

Bonus Najžena:

 

 

 

Komentari (0)
Loading