Dnevni horoskop za petak, 1. decembar: Rak ima problem s kolegama, Vaga misli o ljubavnoj prošlosti

Vesti 30.11.2023 19:15 0

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

horoskop

Shutterstock

Ovan

Već neko vreme se ponašate veoma kritično i to osećaju ljudi oko vas. Nemojte se iznenaditi ako prijatelji reaguju previše emotivno i ukazuju vam na vaše greške. Obratite pažnju na probleme sa spavanjem.

Bik

Vaša poslovna situacija se stabilizuje posebno kada su u pitanju odnosi prema ljudima sa kojima ste okruženi svakodnevno. Vaša potreba da zadovoljite tuđe potrebe je veoma izražena u partnerskom odnosu.

Blizanci

Obratite pažnju na problem u komunikaciji sa roditeljima ili sa članovima porodice. Sva vaša dobrota i način na koji se ponašate prema drugima je odraz ustvari onoga što drugi čine prema vama. Problemi sa kičmom.

Rak

Sam početak dana je pod velikim stresom. Teška komunikacija sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete već dugi niz godina. Posebno se izdvaja osoba u znaku Jarca koja vam već neko vreme zamera vašu iskrenost.

Lav

Danas je onaj dan kada poželite da se povučete od svega, što će posebno teško pasti vašem partneru i njegovim emocijama. Potrudite se da sve što se tiče vas i vašeg odnosa sa partnerom rešite kroz razgovor tokom večeri.

Devica

Situacija u krugu porodice se stabilizuje i mlađi član porodice vam daje veliku podršku i potvrdu da ste mnogo toga dobrog uradili. Ljubav i emocije su ono što je vama jako bitno ali danas se okrećete više sebi nego partnerskom odnosu.

Vaga

Venera već neko vreme stvara osećaj da se neke stvari vraćaju iz prošlosti a to se posebno odnosi na preispitivanje odnosa sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas prošlost okrene protiv partnera i vaše velike ljubavi.

Škorpija

Danas ćete biti previše posvećeni poslovnoj situaciji posebno kada su u pitanju novčani aspekti koji vam već neko vreme stvaraju teret. Probajte kroz razgovor sa partnerom i porodicom da dovedete sebe u poziciju da možete da zarađujete više.

Strelac

Danas ćete imati jako veliku želju da se posvetite sebi i svojim planovima, da se što više opustite i odmarate. Nemojte osećati da vas drugi zloupotrebljavaju već naučite da postavljate važne granice u ponašanju drugih ljudi.

Jarac

Danas ćete biti veoma posvećeni svemu onome što se dešava u krugu porodice jer vas već neko vreme porodični aspekti zabrinjavaju. Važno je da dajete sebe onoliko koliko možete jer imate i drugih obaveza u životu.

Vodolija

Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim svađama sa partnerom koje su se nekad dešavale. Ne vraćajte se u prošlost jer zbog uticaja Marsa možete sebi napraviti veliki problem.

Ribe

Do kraja nedelje mogući su prekidi u komunikaciji sa ljudima sa kojima ste poslovno okruženi jer ne želite da se vraćate tamo gde je bilo loše energije. Situacija sa partnerom je komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading