U NOVU GODINU ULAZE PUNIH DŽEPOVA Tri znaka čeka neverovatna finansijska sreća u decembru

Slobodanka Ćorić Vesti 28.11.2023 16:50 0

Period besparice i novčanih muka za njih je konačno gotov

Pare

Shutterstock

Horoskop za 2024. godinu ukazuje da tri horoskopska znaka očekuje velika finansijska sreća. Period besparice i novčanih muka za njih je konačno gotov.

Vaga 

2024. će Vagama doneti neverovatnu finansijsku sreću. Veliki novac će početi da stiže od maja, tačnije 6.10.24. Drugi talas materijalnog bogaćenja očekuje se u jesen 2024. godine, posebno 15. novembra. Na proleće će Vaga smisliti kako da smanji troškove i unapredi poslovanje. Ali važno je da ideje pretočite u stvarnost, novac neće sam pasti na vaš račun. Ako nešto preduzmete, vaš prihod će se značajno povećati. Zahvaljujući izobilju koje je stiglo, obavićete velike kupovine, kupiti novi automobil ili izvršiti popravke.

 

Strelac


Strelce očekuju velike finansijske prihode na kraju 2023. Posebno obratite pažnju na datume: 23. novembar, 13., 14. i 21. decembar. Generalno, ovo je period kada ulazite u bolji period života. Sam univerzum će podržati predstavnike znaka. Inače, opremu koja vam je potrebna slobodno kupite krajem godine. I na ove datume, putovanja, sastanci, pa čak i putovanja će biti veoma uspešni. Pred Novu godinu pripremite se za neplanirani bonus na poslu.
 

Škorpija


Škorpije bi mogle da dobiju veliki novac sredinom decembra. Možda ćete dobiti neku vrstu džekpota. Dobar period će se nastaviti i posle novogodišnjih praznika! Najpovoljniji dani za vas su 11. i 18. januar.
 

Komentari (0)
Loading