Pun Mesec u Blizancima: Najteži je za ova 4 znaka koja će doživeti dramatične preokrete u ljubavi i na poslu

Vesti 26.11.2023 22:15 0

Pun mesec je 27. novembra i on nagoveštava kraj jednog ciklusa, nekome na ljubavnom planu, a nekome na poslovnom.

dženifer i ben

Shutterstock

Pun Mesec je često povezan sa emotivnim stanjima, pa su ljudi često tih dana nervozni, emotivniji, plačljiviji. Ovaj pun Mesec u Blizancima biće posebno težak za Blizance, Strelčeve, Device i Ribe.

Blizanci

Sve ono što vam se skupljalo poslednjih nedelja konačno će kulminirati. Imaćete potrebu da kažete svima otvoreno šta mislite bez razmišljanja da li ćete povrediti nekoga. Zbog toga treba biti oprezan u komunikaciji.

Strelac

Ukoliko ste u ljubavnoj vezi ili braku koji su teški, ovo je završni test u 2023. godini koji će odrediti da li će taj odnos potrajati. Moguća je kriza i ako je prevaziđete, velika je verovatnoća da ćete sa tom osobom provesti život.

Ribe

Pun Mesec u Blizancima donosi vam krizu na poslu, jer niste zadovoljni trenutnom situacijom. Moguće je da ćete poželeti da menjate posao i potrudićete se da to desi, a velika je verovatnoća da ti učinite u narednih mesec dana.

Devica

Imaćete porodične probleme ili ćete rešavati neka stambena pitanja. Nije najbolji trenutak da se raspravljate sa rodbinom. Ovih dana nemojte da donosite nikakve važne odluke kako se ne biste pokajali.

Bonus video:

@najzena.rs Znate li koja tri horoskopska znaka su najosvetoljubivija? 🫢 #najzena #horoskopskiznakovi #horoskop #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading