Veliki nedeljni horoskop: Ovan upoznaje nekog u izlasku, Vagi spletke na poslu, Devicu čeka iznenađenje

Slobodanka Ćorić Vesti 26.11.2023 07:25 0

Saznajte šta nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine predviđa za vaš znak

zima

Foto: istockphoto

OVAN

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine vam donosi dosta dobrih poslovnih prilika. Početak nedelje veoma povoljan za nove saradnje, krajem iste povucite kočnicu. U suprotnom nećete moći sve sami da postignete. Na ljubavnom polju slobodni Ovnovi upoznaju nekog u izlasku ili nekom događaju, dok zauzetim je potrebno više pažnje i mira. Potrudite se da napravite kompromis sa partnerom!

BIK

Preforsirali ste se u poslednjem periodu. Organizam vam traži više odmora. Vreme je da postavite prioritete i ukoliko postoji mogućnost za to da organizujete neko mini putovanje krajem nedelje. Partner vam je odlična podrška, nemojte da krijete probleme od njega. Zauzeti Bikovi sredinom nedelje upoznaju zanimljivu osobu suprotnog pola. Proverite krvnu sliku!

BLIZANCI

Početak nedelje užurban, imaćete dosta posla, na vreme organizujte privatne obaveze. Trudite se da ne obećavate ljudima stvari koje ne možete da ispunite. U ljubavi nailazite na nesuglasice. Budite svesni da niste sami u vezi. Dogovor kuću gradi. Slobodni Blizanci imaju više opcija. Odlučite se za onu koja vam najviše prija.

RAK

Ove nedelje imaćete pune ruke posla. Organizujte se na vreme, rasporedite obaveze i napunite se pozitivnom energijom, trebaće vam. Partner vam zamera što ste ga zapostavljate. Slobodni Rakovi tokom petka i subote upoznaju više zanimlljivih osoba. Biće na vama da li želite nešto ozbiljnije ili ne. Mogući su bolovi u kičmi i krstima. Oblačite se toplije!

LAV

Posao, posao i samo posao! Ova nedelja je u znaku uspona i padova. Bićete u prilici da donosite bitne odluke, mudro birajte kontakte. U ljubavi moguće su manje promne. Ne dozvoljavate da vas se iko meša u posao, pa ni partneru. Trudite se da ne preterujete sa rečima. Slobodni Lavovi uživaju u pažnji gde god da se pojave. Obratite pažnju na respiratorne ograne. Vladaju prehlade!

DEVICA

Početkom nedelje budi se vaša liderska strana. Poželećete da sve bude pod konac na poslu. To bi nekim ljudima moglo da zasmeta, čuvajte ste ogovaranja i budite direktni. Na ljubavnom polju sve ide svojim tokom. Slobodne Device dobijaju ono što žele, dok zauzete uživaju kraj drage osobe. Moguća je krajem nedelje neka vrsta iznenađenja ili kratko putovanje.

VAGA

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine vam savetuje da sve što možete danas ne ostavljate za sutra. Izbegavajte ogovoranja, pogotovo na poslu. Moguće su rasprave u kući i manji troškovi, ali krajem nedelje očekuje vas priliv novca. Partner vam zamera što ne obraćate pažnju na sitnice, slobodnim Vagamase već u petak smeši nova ljubavna prilika.

ŠKORPIJA

Vaša intuicija sredinom nedelje dolazi do izražaja. Prema istom polu na poslu ne gajite prevelike simpatije. Pokušajte da se fokusirate na posao i izbegavate iznošenje ličnih i privatnih stavova. Slobodne Škorpije razmišljaju o ljubavnoj ponudi koja im se pruža. Vodite se svojom intuicijom. One zauzete rešavaju probleme sa partnerom. Ne ignorišite simptome koji vam se periodično javljaju!

STRELAC

Ove nedelje muče vas stvari iz prošlosti. Ne dozvolite da ostanete mislima "zaglavljeni" u njoj, već se fokusirajte na sadašnjost. Imate toliko potencijala, te nije loš period da ih unovčitete. Ukoliko se razmišljate za pokretanje privatnog biznisa, sad je vreme. U ljubavi sve po starom. Vreme je da promenite svakodnevicu i osvežite svoj odnos sa partnerom novim stvarima.

JARAC

Već početkom nedelje očekujte otvaranje novih poslovnih prlika, pogotovo ako ste osoba sa više talenta. Iskoristite svaku mogućnost koja vam se pruža, ali trudite se da ne preterate sa obavezama. Krajem nedelje očekujte poziv za izlazak. Zašto da ne? Zauzeti Jarčevi uspešno rešavaju razmirice sa partnerom. Proverite krvni pritisak!

VODOLIJA

Početkom nedelje budite spremni na nepravdu. Trudićete se da isterate svoje do kraja. Pomalo ste zapostavili porodicu, uskoro će važan datum za vas. Potrudite se da više provodite vreme sa njima, neko iznanđenje je vek dobro došlo. Slobodne Vodolije su spremne da uplove u novi odnos, one zauzete su zabrinute za svoj. Vreme je za razgovor u četiri oka! Sredinom nedelje mogući su problemi sa stomakom.

RIBE

Nedeljni horoskop od 27. novembra do 3. decembra 2023. godine  vam kaže da se sada više potrudite na poslu, kako vam se kasnije ne bi sakupile obaveze i dodatni zadaci. Izbegavajte u društvu da se nalazite "između dve vatre", na kraju ćete vi da ispadnete grbavi. Ljubav ide svojim tokom. Slobodne Ribe uživaju sa simpatijom, zauzete kraj partnera. Unosite više vitamina!

Komentari (0)
Loading