Kao da su vidoviti: Ako je jedan od ovih 5 znakova vaš, neverovatno ste intuitivni

Vesti 25.11.2023 20:58 0

Da li ste i vi jedan od njih?

žena

Michael Piepgras / Panthermedia / Profimedia

Verovatno bismo svi voleli da znamo šta se dešava u tuđim glavama... Ili je bolje da ne znamo? Međutim, samo nekoliko nas ima toliko razvijenu intuiciju da često možemo da naslutimo šta će drugi uraditi.

Da li i vi imate nekoga u svom okruženju ko uvek odmah zna kada nešto nije u redu? Neko ko može odmah da prepozna kada neko laže? Neko sa šestim čulom? Naime, ovi horoskopski znaci jednostavno imaju toliko razvijenu intuiciju da se često kaže da umeju da čitaju misli... Da li ste i vi jedan od njih?

tuga

Shutterstock

 

 

Ribe

Ribe su veoma osetljive i empatične osobe. Ovaj vodeni znak uvek odmah oseti kada se nešto loše dešava ili nekome treba nešto konkretno - čak i ako nema dokaza za to. Ribe lako završavaju tuđe rečenice, čak i ako nisu bliske dotičnoj osobi. Da li vam neko uvek donese kafu, a da je ne tražite, samo da je poželite?

Rak

Ne možete tako lako prevariti Raka. Ovaj veoma brižni vodeni znak ima snažan osećaj koji ga retko izneveri. To znači da Rakovi odmah znaju šta se dešava u čoveku, šta drugi osećaju ili kada neko laže. Veoma intenzivno opažaju osećanja i emocije drugih. Ovaj horoskopski znak teško može da se pretvara da je sve u redu ako neko krije problem, piše Miss7.

Vaga

Vaga uvek teži ravnoteži. Vazdušni znak koji voli harmoniju u osnovi uvek vidi pozitivnu stranu situacije i stoga ne dozvoljava da na njega utiču negativne vibracije ili energije. Ona uvek tačno zna šta treba njenim prijateljima i zna kada je neko srećan ili nesrećan. Uvek je dobro imati Vagu u svom bliskom društvu.

Vodolija

Vodolija je često previše zauzeta i odsutna da bi čitala misli onih oko sebe. Ali ako je nekome od njegovih bližnjih loše, on to prvi primeti, jer je njegova empatija neprevaziđena. Sa ovim horoskopskim znakom, možete sto posto da verujete njegovoj suptilnoj intuiciji. 

Škorpija

Škorpija ima intenzivnu, empatičnu ličnost i često uspeva da vidi ispod površine. Pored toga, ovim znakom zodijaka vlada Pluton, koji je odgovoran za dubinu i transformaciju. Dakle, Škorpija ima izoštren osećaj za intuiciju koja mu omogućava da razume tajne želje i skrivene motive drugih. Voli da posmatra i može brzo da dešifruje neizgovorene misli. Škorpija zaista zna da čita između redova!

Strelac

Strelac je vrlo često previše zauzet sobom. Međutim, kada je reč o njegovoj porodici ili najbližim prijateljima, pažljivo sluša i svaka promena u glasu ga natera da sedne i primeti. Možda nije tako dobar čitač misli, ali je definitivno među znakovima zodijaka koji imaju dobre antene za svoje omiljene ljude.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs NajŽena vam gleda u šolju ☕ Pred vama su tri šoljice kafe. Vi intuitivno odaberite koja vas najviše privlači, pa da vidimo šta će se dešavati u kojoj grupici. Zapratite za part 2 #najžena #gledanjeusolju #fyp #foryou #žena ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading