Stiže nam Mars u Strelcu: Ovih pet horoskopskih znakova očekuje nalet energije i ambicije, sve će im ići od ruke

Olja Jelić Vesti 24.11.2023 16:11 0

Tokom prolaska Marsa kroz znak Strelca 24. novembra 2023. godine, neki horoskopski znaci će osetiti porast energije, ambicije ili želje za istraživanjem novih stvari.

Mars

Shutterstock

Mars će se kretati u znaku Strelca od 24. novembra, a tokom ovog fenomena mogli bismo da osetimo nalet energije, entuzijazma i aktivnosti. Horoskopski znaci koji će osetiti najviše snage ili energije tokom ovog tranzita su:

1. Ovan

Ovan će osetiti povećanu energiju i strast. Mars, vladar njihovog znaka, daje dodatnu snagu njihovom prirodnom entuzijazmu. Biće skloniji da preuzmu inicijativu, da se bore za svoje ciljeve i da se osećaju dominantno, kao i da traže nove izazove.

2. Blizanci

Blizanci mogu da osete povećanu duhovnu energiju. Mars u Strelcu ih podstiče da istražuju nove ideje i može ih podstaći da se uključe u komunikaciju ili uče nove veštine. Biće radoznaliji i spremniji za avanture.

3. Lav

Mars u Strelcu će podstaći Lavove da se ističu, budu još kreativniji i da budu prave vođe. Osećaće snažnu potrebu da izraze sebe i svoje ideje i biće spremni da ulože dodatne napore da postignu svoje ciljeve.

4. Vaga

Iako Vage neće direktno doživeti Mars u Strelcu kao drugi znaci, ovaj tranzit može da podstakne njihovu kreativnost i društvenost. Osećaće se inspirisanije i energičnije u svojim umetničkim ili društvenim aktivnostima.

5. Strelac

Mars u njihovom znaku će pojačati prirodnu energiju i strast za istraživanjem novih oblasti života. Osećaće potrebu za akcijom, možda čak i povećanu potrebu za avanturom i osvajanjem ciljeva. Biće motivisani ka svojim ciljevima i možda će se osećati hrabrijim u suočavanju sa izazovima, prenosi Sensa.

 

@najzena.rs Da li znate koja tri horoskopska znaka su najveći švaleri? 🤭 #najzena #horoskop #horoskopskiznakovi #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading