Dobrodošli u sezonu Strelca: Evo šta možete da očekujete u narednom periodu, otkrijte koji znaci treba posebno da se naoštre!

Vesti 22.11.2023 20:20 0

Prelazak sa sezone Škorpije na sezonu Strelca će nas izvući iz dubokih misli i transformacije i odvesti nas do sveta avantura i ličnog rasta...

strelac

Shutterstock

Danas počinje sezona Strelca i trajaće do 21. decembra. Ovo je period u kome je sve moguće, pa se pripremite na ostvarenje svojih snova i želja.

Sezona Strelca samo što nije, a dok Sunce putuje kroz vatreni znak kojim upravlja Jupiter, svim smo pozvani da gledamo širu sliku, postavimo visoke ciljeve, živimo u trenutku i tražimo smisao kroz naša unutrašnja preispitivanja. Evo šta nam horoskop sprema.

Strelac

Shutterstock

 

 

Počinje sezona Strelca, a kako to utiče na svaki znak?

Prelazak sa sezone Škorpije na sezonu Strelca će nas izvući iz dubokih misli i transformacije i odvesti nas do sveta avantura i ličnog rasta. Sezona Strelca nam daje ispunjenost strašću, entuzijazmom i osećajem za avanturu. Istovremeno, ovde počinje i naša potraga za smislom.Vreme je da se odmaknemo od sitnica života i da razmislimo o većim pitanjima. Strelčevi su znak koji filozofira, preispituje i traži. Prema njima, mudrost dolazi iz proživljenog iskustva, pa se stoga nemojte bojati da proživite svaki trenutak, piše Lepota i Zdravlje.

Jupiter vlada godinom i znakom Strelca, a to je planeta ekspanzije, nade, obilja, intelekta i mudrosti. I Jupiter i Strelac su zabrinuti i okrenuti ka budućnosti. Oni veruju da je sve moguće, pa nas u sledećem periodu očekuje velika magija.

Ovan

Sezona Strelca podržaće vašu strast ka stvaranju dugoročnih vizija.Posvetite se svojim željama i vizijama, ali nemojte zaboraviti da sagledavate širu sliku. U narednom periodu biće vam ponuđene nove perspektive koje će vam samo dati vetar u leđa za ostvarenje ciljeva. Takođe, razmislite o značenjima i sistemima verovanja koje vas pokreću.

posao

Shutterstock

 

 

Bik

Bikove će sezona Strelca obući u plašt nevidljivosti. Ona vas poziva da pogledate u sebe i razmislite o vašim životnim uverenjima. Posvetite se zapažanju kako drugi utiču na vas, ali i na to kako i vi utičete na njih. Ovo je sezona unutrašnjeg istraživanja, pa je važno da otkrijete kakav je vaš odnos prema intimnim vezama sa drugim ljudima. Osim toga, osvrnite se oko sebe. U vašoj okolini je nešto zanimljivo i nepoznato što treba da istražite.

Blizanci

Ulazimo u sezonu vašeg suprotnog znaka. U ovoj poziciji stvari izgledaju drugačije i podseća nas da stvarnost možda nije tako objektivno kako smo mislili. Proširite svoje perspektive i posmatrajte svet iz tuđih cipela. Sezona Strelca vas poziva se posvetite druženju i u inspirativnim razgovorima otvorite svoj um. Osmislite kako da najlakše ostvarite svoje snove.

Rak

Sezona Strelca donosi promene na svakodnevnom nivou. Trik je u malim koracima koje čine celinu. Zastanite na trenutak, sagledajte objektivnu sliku i izvucite inspiraciju iz običnog trenutka. Podsećajte se stalno na ono što vas motiviše i ispunjavajte vreme onim što vas smiruje bilo to pisanje, crtanje, planinarenje ili neko drugo sredstvo. Neka vaša vizija bude vaša strast, inspiracija i lek.

pisanje

unsplash

 

 

Lav

U narednom periodu pokažite svima magnetizam i lepotu onoga ko ste. Iskoristite svoju unutrašnju vatru i strast i prenesite ih u svoje kreacije. Proširite svoj um upoznavajući različite kulture, ere, sisteme verovanja, medijume umetnosti i alternativne puteve kojima su drugi već prošli.

Devica

U ovoj sezoni vaša najdublja zadovoljstva, snovi i osećaj značenja biće pojačani. Vaš dom će biti produžetak vas i vašeg unutrašnjeg sveta. U okviru porodice ćete imati poseban osećaj pripadnosti. Vaš put ka inspiraciji, snovima i nade dostupan je iznutra. Težnja ka otkrivanju suštine stvari čini da se mogućnosti proširuju.

Vaga

Počinje sezona Strelca i poziva vas da istražujete, otklonite sva ograničenja uma i proširujete ih. Radoznalost je veoma moćno oružje i ima potencijal da promene vaše mišljenje kroz koji doživljavate život. Okrenite se knjigama i iskoristite svaku priliku za intrigantan razgovor. Moguće je da ćete promeniti perspektivu i da ćete dobiti nove ideje.

drugarice

unsplash

 

 

Škorpija

Osećaj slobode i osećaj smisla je svima neophodan. Oni predstavljaju osećaj sigurnosti, inspiracije, sanjanja i pripadnosti. Uz pomoć njih ćete zaviriti u sebe i razumevanjem onoga što osećate uspostaviti mir. Vodite računa o osećaju unutrašnje i spoljašnje vrednosti, Škorpije. Samo tako ćete stvoriti šansu za stvaranje vizija i nade.

Strelac

Počinje vaša sezona i osetićete nalet vitalnosti i životne snage koji će moći da dosegnu do vas u potpunosti. Rasplamasavanje vaših strasti daće vam osećaj slobode, želje, ali i motivaciju da se izborite za njihovo ostvarenje. Ovaj period će vas takođe podsetiti na nešto veće od sebe, podržavajući svaki vaš korak.

Jarac

Nudi vam se izvor sve mudrosti. Kroz posedovanje sopstvenog osećajnog iskustva mističnog i nevidljivog možete doseći do istine, mudrosti i inspiracije. Istražite šta duhovnost znači za vas i kako ona utiče na vaš život. Takođe, potrudite se da doprete do vašeg najistaknutijeg izvora inspiracije.

žena

Shutterstock

 

 

Vodolija

Ovogodišnja sezona Strelca vas poziva da se oslonite na ono što je stvarno i na ono što vam je važno. Takođe, pokušajte da pronađete odgovore na sve – vaše shvatanje sveta, želje i vaša verovanja, ali i vaše mesto pripadnosti. Ukoliko vi budete sigurni i čvrsti na nogama, takvu pozitivnu energiju ćete širiti i na ljude oko vas.

Ribe

Da li ste ikada razmišljali šta ostavljate iza vas? Iskoristite ovu sezonu da otkrijete šta vas najviše inspiriše. Upustite se u avanturu i istražite šta vam je sve potrebno da bi se vaše vizije ostvarile. Dopustite da kreativnost teče kod vas i osmislite strategiju da ostvarite sve što zamislite. 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading