Mlad Mesec u Škorpiji: Probudiće strast i ljubav, biće magnetskih privlačnosti, prosidbi, ali i raskida, evo šta očekuje svaki horoskopski znak

Vesti 12.11.2023 22:06 0

Mlad mesec u Škorpiji je u ponedeljak 13. novembra i imaće veliki uticaj na sve znakove. Škorpija je osmi horoskopski znak u nizu i povezuje se sa intimnošću, seksualnošću, investicijama i imovinom.

leonardo

Profimedia

Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak horoskopa naredne dve nedelje:

Ovan

Vreme je da se pozabavite svojim vezama. Mlad Mesec će vas podstaći da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom, uključujući i podelu imovine. Takođe, u narednih mesec dana, moguće je da ćete dobiti nasledstvo, da ćete uspeti da se nagodite ili dobijete kredit.

Bik

Daćete prioritet ljubavnim vezama koje su obećavajuće. Ipak, kako ova mesečeva faza bude odmicala, doći ćete na raskrsnicu u odnosu sa partnerom. Možda ćete početi da živite zajedno, uđete u brak ili, sasvim suprotno, raskinete ljubavni odnos.

Blizanci

Moguće je da ćete isplanirati niz aktivnosti i da će vaša svakodnevna rutina biti prenatrpana. Da biste se uspešno izborili sa tim, potrebno je da napravite balans između ličnog i privatnog života. Ako razmišljate o promeni posla, sada je pravo vreme za to.

Rak

Strast, seks i romansa vam se smeši u narednom periodu. Dok je Mesec u Škorpiji, posvetićete se izlascima, udvaranju, hobijima, kreativnosti i mašti. Ovo će biti ključni period i za slobodne i za zauzete. Ako priželjkujete dete, sada je pravo vreme da radite na tome.

Lav

Dom je tamo gde je srce, zar ne Lavovi? Ovaj tranzit će vas podstaći da se okrenete porodici i kućnim poslovima, piše „Lepota i zdravlje“. Ukoliko želite da provedete neko vreme uz svoju rodbinu ili bude zatraženo od vas da rešavate velike porodične probleme, uradite to na saosećajan način.

Devica

Mlad Mesec u Škorpiji će podstaći vaše komunikacione veštine, ali i želju za novim znanjima. Imaćete želju da pišete i da se oglašavate na društvenim medijima. Moguće je da će to biti strastvena vizija o kojoj ćete želeti da obavestite svet.

Vaga

Fokusirajte se na rešavanje finansijskog pitanja tokom ovog perioda. Možda ćete dobiti novu ponudu za posao, povišicu ili unosnog klijenta. Usredsredite se na svoje finansije i osmislite kako da se obogatite u nadolazećoj godini.

Škorpija

Stavite sebe u centar pažnje jer je mlad Mesec sad u vašem znaku. Moguće je da će vam se stvoriti neočekivane prilike i nemojte se suzdržavati da ih iskoristite. Razmislite o obrascima koje biste želeli da usvojite za sledeću godinu. Univerzum je na vašoj strani.

Strelac

Odvojite ovo vreme za sebe. Ako se osećate kao da ste pregoreli, ne brinite. Nemojte očekivati previše od sebe, već se fokusirajte na to da poboljšate svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Jarac

Uzburkaće se vaš društveni život. Imaćete veliku želju da pokažete ljudima koliko ste zgodni, seksi i popularni. Iskoristite društvene mreže, odlazite na zanimljive događaje i ne bojte se da flertujete.

Vodolija

Ovaj tranzit će vas podstaći da razmislite o svojim ambicijama i kako da poboljšate profesionalni život. Unapređenje ili ponuda za novi posao bi mogla da zakuca na vrata. Nagrade za prethodno dobro obavljen posao sada mogu stići.

Ribe

Budite otvoreni i pronicljivi. Mlad Mesec će probuditi u vama želju da istražujete. Poželećete da otputujete negde ili možda i da se usavršavate, naučite nešto novo. Ovo svakako nisu loše ideje, ali pre nego što započnete, razmislite kako će to dugoročno uticati na vas.

Komentari (0)
Loading