Dnevni horoskop za utorak, 24. oktobar: Škorpije muče nerešeni problemi iz prošlosti, Ribe čeka totalni obrt u ljubavi

Nena Janković Vesti 23.10.2023 19:10 0

Merkur i Sunce su u Škorpiji, tako da nas čeka veoma turbulentan dan

Depresivna žena

Shutterstock

Ovan 
Danas ćete biti posebno raspoloženi zbog dobrih poslovnih rezultata koje postižete uz pomoć osobe rođene u znaku Lava. Poslovna situacija se stabilizuje zahvaljujući vašoj želji da uspete i da pokažete svoje znanje. 

Bik 

Danas ste pod utiskom voljene osobe i svega onoga što voljena osoba čini za vas. Najbolje je da kroz dobar razgovor sredite odnose unutar kuće, posebno kada su u pitanju mlađi članovi porodice.  Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

Danas ćete biti u fazi mirovanja i nećete moći ni sa kim da ulazite u sukobe i rasprave posebno u vezi poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Poslovna situacija je nešto što vas pritiska već neko vreme ali danas imate potrebu da od svega odmorite. 

Rak 
Do kraja dana očekujte nepovoljne vesti od strane osobe sa kojima poslovno sarađujete, ali potrebno je razumeti da je sve deo života.  Najvažnije je shvatiti da sve može da se reši, amo je bitna dobra volja i  timski rad.  Mogući problemi sa kičmom. 

Lav 
Vasa situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući vašoj intervenciji i želji da stvari kažete jasno i otvoreno. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj iskrenosti i otvorenosti. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Danas se bavite analizom svog života posebno kada su u pitanju prijateljski odnosi. Najvažnije je da shvatite ko vam je zaista prijatelj i ko može zaista da vam bude podrška i pomoć kada su u pitanju vaših životni problemi. 

Vaga 
Do kraja dana očekujte stabilne odnose u krugu porodice posebno kada je u pitanju najstariji član porodice. Novčana situacija se stabilizuje pod uticajem dobrih poslovnih poteza sa vaše strane.

Škorpija
Vaše ponašanje je veoma negativno i to se odražava i na vaše psihičko stanje stoga probajte da razmišljate pozitivno i da ne dozvolite da problemi iz prošlosti utiču na vas. Problemi sa spavanjem. 

Strelac 
Danas ćete doživeti veoma zanimljive razgovore sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Probajte da sve što saznate i čujete u vezi poslovnog napretka i iskoristite u vašu korist. Problem sa kičmom. 

Jarac
Danas ste veoma dobro raspoloženi za razgovor sa ljudima sa kojima sarađujete, ali probajte da sačuvate svoj unutrašnji mir. Nemojte dozvoliti da vas uznemiri sve ono što se dešava sa strane jer vaše emocije je retko moguće kontrolisati. 

Vodolija 
U narednih nekoliko dana  potrudite se da budete sami sebi najvažniji. Situacija u krugu porodice je stabilna i najmlađi član porodice pozitivno utiče na vas i na vaše raspoloženje. 

Ribe 
Do kraja ovog dana imaćete priliku da shvatite neke nove i lepe odnose u krugu vaše porodice. Partnerski odnos je mnogo bolji jer ste spremni da se borite za svoju ljubav i za stabilnost koju vam ljubavna situacija uvek pruža. 
 

Komentari (0)
Loading