Dnevni horoskop za, četvrtak 12. oktobar: Rakovi u ljubavnim sukobima, Device u emotivnoj harmoniji

Vesti 11.10.2023 19:30 0

Novi astrološki pregled...

Horoskop

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem vaših problema iz prošlosti. Posebno je važno da se okrenete sebi i svojim poslovnim obavezama jer na taj način savladaćete potrebu da se bavite prošlošču. Zdravlje je odlično. 

 

Bik

U ovom trenutku naučite da poštujete sebe i svoje sposobnosti. Najvažnije je da se okrenete sebi i svojim željama i mogućnostima. Partner je isuviše ljubomoran da bi se bavio vama i vašim potrebama. 

 

Blizanci

Venera je zadužena za način da se okrenete partneru ali vi to odbijate. Imate izraženu potrebu da se posvetite stvarima koje su vam mnogo važnije a tiču se posla i poslovnih odnosa. Osoba u znaku Lava veoma vas iritira. 

 

Rak 

Do kraja dana vodite računa o mogućim ljubavnim sukobima jer ste pod jakim pritiskom planete Mars. Čuvajte se novih i iznenadnih emotivnih odluka jer se to odnosi na vaš stav prema sebi koji je veoma pogrešno postavljen. 

 

Lav 

U narednih mesec dana bićete pod jakim uticajem vaših problema iz prošlosti i najbitnije je da to sumirate u jednu odluku. To se mora odnositi na vas odnos prema sopstvenom zdravlju koje ste veoma zanemarili. Glavobolja. 

 

Devica 

U narednih tri dana čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijatelja i o tome sta ste njima duzni da uradite. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju samo za sebe i svoj posao. Emotivno ste stabilni. 

 

Vaga 

U narednom periodu bićete pod jakim utiskom porodice. Odnosi u krugu porodice su pod vasom kontrolom i to se najviše kroz vasu potrebu da kažete ono što mislite. Čuvajte se duplih prijateljskih odnosa. 

 

Škorpija

Ovo je idealan period da se posvetite ljudima sa kojima se dugo niste videli niti ste imali vremena. Čuvajte se lažnih prijatelja i lažnih obecanja. Ovo se najviše odnosi na osobu u znaku Device koja vam se "ulizuje". 

 

Strelac 

Vaša poslovna situacija je stabilna i bilo bi dobro da se posvetite ljubavnoj situaciji koja je izmakla kontroli. Partner je veoma napet  i to svoje neraspoloženje prenosi vrlo lako na vas i na Vasu svakodnevnost. 

 

Jarac 

Danas ste okupirani ljudima koji imaju previse zelje da se bave vama i vašim potrebama. Okrenite se sebi i svom unutrašnjem miru jer bez toga ne možete da živite. To vam je potrebno u ovom trenutku. 

 

Vodolija 

Početak dana biće vam veoma emotivno negativan jer imate osećaj da se partner menja u ponašanju. Ne ulazite u rasprave i svadje ali nemojte dati na sebe. Moguć problem sa pritiskom. 

 

Ribe 

Do kraja dana vodite računa da se ne okrenete protiv sebe i svojih poslovnih interesa .Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i potrudite se da budete oslonjeni na sebe. 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading