U ova 3 znaka se rađaju najveće neženje: Nije se rodio onaj ko bi ih sputao lancima braka

Vesti 11.10.2023 10:55 0

Večni avanturisti i slobodnjaci...

Muškarac

Shutterstock

Oni ne slede tradicionalne norme i žive prema vlastitim pravilima. Upoznajmo najslobodnije ptice zodijaka.

Strelac


Strelac je večiti nomad i istraživač neistraženog. Za njega, život je nepregledna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava. Strelac želi da leti visoko, oseća vjetar u svojoj kosi dok juri prema nepoznatom. Ideja o sedenju u dnevnoj sobi i gledanju televizije s partnerom za njega je kao zatvor. On želi da bude slobodan i deli svoje iskustvo s onima koji dele njegovu žudnju za avanturom, a ne s onima koji bi želeli da ga sputaju.

Vodolija


Vodolija je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi konvencijama i postavlja svoja vlastita pravila. Ideja o braku za njega je zastarela i sputava njegovu nezavisnu prirodu. Vodolija vidi brak kao okov koji guši njegovu kreativnost i slobodu izražavanja. On želi živeti život pun značenja, boriti se za pravdu i istraživati nove ideje bez ograničenja koje brak često nameće.

Blizanci

Za Blizance, svet je ogromno igralište, a oni su večna deca koja uživaju u igri. Koncept braka za njih je kao kazna koja ih prisiljava da odrastu i napuste svoje igralište. Blizanci su prirodno znatiželjni i uvek u potrazi za novim iskustvima. Ideja o smirivanju s jednom osobom i življenju iste rutine za njih je dosadna. Oni traže raznolikost, uzbudljivu konverzaciju i kontinuirano učenje koje brak ne može uvek pružiti, prenosi Index.hr

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading