U petak stiže poslednji Supermesec u godini: Za 4 znaka horoskopa sledi sudbinski obrt

Slobodanka Ćorić Vesti 27.09.2023 09:20 0

Ovaj pun Mesec biće takozvani Supermesec, odnosno biće veći i svetliji od proseka, a javlja se tri do četiri puta godišnje

Pun Mesec

Shutterstock

U petak, 29. septembra, nebo će obasjati Pun Mesec u Ovnu, donoseći nalet nove energije, uzavrele strasti i ambicije. Dok sezona Vage donosi određenu sporost u reakcijama, energija Ovna se odnosi na aktivno guranje vaših ciljeva i ambicija. Pod vođstvom Marsa, ovaj pun Mesec poručuje svima da se zalažu za ono što žele i da ne budu preterano zabrinuti za mišljenje i stavove drugih.

Ovaj pun Mesec biće takozvani Supermesec, odnosno biće veći i svetliji od proseka, a javlja se tri do četiri puta godišnje. Ovo je poslednji Supermesec u tekućoj 2023. godini i najviše će uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Evo šta možete da očekujete u narednim danima ako pripadate jednom od ova četiri znaka zodijaka:

OVAN

U narednom periodu vaši odnosi će biti vaš glavni prioritet, ali ne zaboravite da malo pažnje posvetite sebi. Odvojite malo vremena za sebe, svi ostali mogu da sačekaju! Posvetite se dugo željenom cilju ili ostvarenju sna – sada ima dobre šanse da se ostvari, pogotovo što ste ispunjeni dobrom energijom i ambicijom. Pokažite svetu da ste spremni da pobedite. Stisnite zube i okončajte toksične veze u svom životu ili pronađite način da budete diplomatski i rešite sukobe sa njima bez da uništite vezu.

RAK

Pobeda je blizu, Rakovi, a moć je u vašim rukama! Ovaj Pun Mesec mogao bi da označi vrhunac nekih događaja ili veliku prekretnicu u vašim životima, posebno u oblasti karijere ili privatnog biznisa.Moguće je da je na pomolu nova, bolja poslovna ponuda ili velika povišica. Ne štedite se u narednom periodu, preuzmite liderstvo i inicijativu na poslu i svaki trud će se isplatiti.
 

VAGA

Vage će biti fokusirane na svoja partnerstva i romantične veze tokom perioda punog meseca. Morate pronaći ravnotežu između vaših odnosa i sopstvenog blagostanja. Ne dozvolite da budete na poslednjem mestu, a ako jeste, vreme je da to promenite danas! Takođe, očekujte dramatične promene na ljubavnom planu ili ako imate posao gde ste jedan od partnera. Događaji koji će uslediti će vas ili zbližiti ili razdvojiti, i budite spremni na trvenja. Ako ste u stabilnoj vezi, to bi moglo dovesti do veridbi, braka ili zajedničkog života. Ako ste slobodni, postoji prilika da analizirate svoje trenutne udvarače i razmislite ko od njih ima potencijal za ozbiljnu vezu.

 

JARAC

Ovaj novčić će najviše uticati na vaš porodični i kućni život, tako da treba očekivati promene u tom aspektu. Dakle, ovo je period rezervisan za neke promene u vezi sa nekretninama, kućnim ili porodičnim odnosima. Moguće je da ćete se preseliti, ili da vam neko dođe u posetu, ili da počnete da renovirate. Takođe je važno da ako dođe do problema u vezi sa roditeljima ili užom porodicom, odmah reagujete i pokušate da ga rešite. Takođe, ovih dana vodite računa o tome kako izražavate svoje emocije – lako biste mogli da započnete neke sukobe.
 

Komentari (0)
Loading