Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama

Vesti 23.09.2023 19:35 0

Evo kako su vam zvezde naklonjene danas

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svemu onome što vas zanima. Ovo treba da bude dan vaseg resetovanja od svega i svakog. Do kraja dana povedite računa o mogućim sukobima sa partnerom. 

Bik 

Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice koji imaju veliku potrebu da dobiju podršku od vas. Nemojte se libiti toga da date podršku ali naučite da sačuvate i sebe. Posebno u emotivnom smislu. 

Blizanci

Komunikacija sa ljudima oko vas može biti veoma iscrpljujuća pa se dogovorite sa svima da ste danas veoma okrenuti sebi i svojim planovima. Niko nema prava da se ljuti jer želite sebe da sačuvate. Zdravlje je na prvom mestu. 

Rak 

Situacija je veoma napeta zbog uticaja Marsa u znaku Vage koji već neko vreme stvara teret kroz odnose sa ljudima koji vas opterećuju. To se odnosi na poslovnu stranu koja vas povezuje sa umorom. 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam daje mogućnost da poslovno napredujete. To je opcija koja se ne propušta i to je osoba koja vam može biti veoma dobra podrška u svemu nadalje. 

Devica 

Merkur vam stvara osećaj da određene stvari možete lepo pokrenuti posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Na vama je da se okrenete sadašnjem trenutku. 

Vaga 

Danas ćete biti veoma komplikovanog raspoloženja i imaćete priliku da se dokažete svima svoju energiju. Najbolje je da se posvetite svemu onome što ste zapostavili unazad nekoliko dana. 

Škorpija

Tokom dana najbolje je koristiti dan da se odmorite maksimalno i da ne očekujete mnogo od ljudi koji su oko vas. Gledajte da budete " svoj " na svome i na taj način očuvajte svoju energiju. 

Strelac 

U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim reakcijama kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovom porodicom. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za njihove potrebe. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam daje potpunu poslovnu podršku. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš ljubavni život posebno ne tokom današnjeg dana. 

Vodolija 

U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i to zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u red. Nemojte dozvoliti članovima porodice da vas gledaju popreko. 

Ribe 

Čuvajte svoju energiju i ne dozvoli da se drugi mešaju u vaš poslovni život. Sve se menja u sekundu a sve zavisi od vas i od toga koliko ste jaki i dominantni. Vi najbolje znate šta ćete raditi sa svojim osećanjima prema partneru. 

Komentari (0)
Loading