Mesečni horoskop za vreme vladavine Vage: Lavu napredak u karijeri, Biku ljubavni izazovi

Slobodanka Ćorić Vesti 19.09.2023 17:13 0

Pročitajte šta vam astrolozi predviđaju u periodu od 23. septembra do 23. oktobra

monika beluči

Printscreen/Facebook

Početak sezone Vage je uvek povoljan trenutak jer se poklapa sa septembarskom ravnodnevnicom, a ravnodnevica predstavlja promenu toka energija. Kada započnemo sezonu Vage, osetićemo da se na neki način ogleda prekretnica u našim životima, prenosi Sensa.

Osećaj promene i pomeranja pojačaće pomračenje Sunca koje pada 14. oktobra, što je verovatno najznačajniji događaj sezone Vage i deluje kao portal za nove početke. Pre pomračenja Sunca, 29. septembra imamo pun Mesec u znaku Ovna i predstavlja idealno vreme za manifestacije.

Energija Vage nas vodi da pronađemo ravnotežu; saradnju umesto kompromisa uz poštovanje sveta oko nas. Rad sa ovim temama pomaže nam da ostanemo fokusirani u svakodnevnom životu.

Ovan


Vaga donosi harmoniju i ravnotežu u životu. Sada je vreme da se usredsredite na svoje odnose i pokušate da bolje razumete druge ljude. Budite strpljivi i prilagodljivi da biste postigli harmoniju u svim aspektima života. Do sada ste često previše vremena posvećivali poslu i radnim zadacima, ali pokušajte da više pažnje posvetite svojim najmilijima i porodici. Bili biste umorni i iscrpljeni zbog previše posla, a upravo pažnja najbližih nas podstiče da radimo i brinemo o sebi.

Bik


Ova sezona će doneti priliku za finansijsku ravnotežu. Vreme je da se pozabavite svojim finansijskim planovima i investicijama. Takođe, budite otvoreni za ljubavne izazove i ne zaboravite da pokažete svoju emotivnu stranu svom partneru, i koristite stabilnost i strpljenje da postignete bolju vezu.

Blizanci


Ova vladavina Vage naglašava komunikaciju i odnose. Vaša reč postaje vaša moć, pa je važno da komunicirate jasno i sa saosećanjem. Budite otvoreni za nove ideje i budite spremni na kompromis kako biste održali harmoniju u svim vašim odnosima. Putovanja i nova iskustva će vam takođe doneti radost.

Rak


Vladavina Vage donosi emocionalnu ravnotežu Rakovima. Sada je vreme da se fokusirate na svoje unutrašnje potrebe i emocionalno ispunjenje. Vodite računa o svojim porodičnim odnosima i pokušajte da podržite svoje voljene. Ovo je povoljan period za uređenje doma i stvaranje prijatnog ambijenta.

Lav


Naglasak će biti na društvenom životu i karijeri. Možete iskoristiti svoj šarm i vođstvo da postignete profesionalni uspeh. Takođe, budite pažljivi prema svojim prijateljima i pokažite im svoju podršku. Ovo je vreme kada možete postići ravnotežu između poslovnog uspeha i ličnih odnosa.

Devica


Za Device, vladavina Vage naglašava brigu o zdravlju i ličnom razvoju. Sada je vreme da se posvetite svom blagostanju i telu. Razmotrite svoje navike u ishrani i fizičku aktivnost. Takođe, otvorite se novom učenju i duhovnom razvoju. Balans između posla i zdravlja je ključ vaše sreće.

Vaga


Za Vage, vladavina sopstvenog znaka donosi dodatnu snagu i samopouzdanje. Sada je vreme da istaknete svoje potrebe i želje i da postavite jasne ciljeve. Budite pažljivi prema svojim odnosima, ali ne zaboravite na sebe. Vežbajte ugađanje sebi i radite da biste održali ravnotežu između rada i odmora.

Škorpija


Škorpije se podstiču na dublje razmišljanje i introspekciju. Sada je vreme da istražite svoje unutrašnje demone i suočite se sa traumama iz prošlosti. Naučite da se oslobodite negativnih emocija da biste postigli emocionalnu ravnotežu. Takođe, budite otvoreni za dublje odnose i intimnost.

Strelac


Vaše društvene veze i putovanja biće naglašeni. Otvorite se za nova prijateljstva i avanture. Takođe, poradite na svojoj diplomatiji i sposobnosti da postignete kompromise kako biste održali mir u vašim odnosima. Putovanja će vam doneti inspiraciju i nove perspektive.

Jarac


Vladavina Vage donosi Jarcima priliku za poslovni uspeh i finansijsku stabilnost. Sada je vreme da postavite ambiciozne ciljeve i radite na njihovom ostvarenju. Vodite računa o svojim finansijama i investicijama. Takođe, budite pažljivi prema svojoj porodici i partneru kako biste održali ravnotežu između posla i života.

Vodolija


Za Vodolije, vladavina Vage podstiče kreativnosti socijalnu pravdu. Možete iskoristiti svoju inventivnost za rešavanje društvenih problema i promovisanje pozitivnih promena. Budite otvoreni za nove ideje i saradnju sa različitim ljudima. Takođe, ne zaboravite da vodite računa o svom zdravlju – trebalo bi da uvedete fizičku aktivnost u svakodnevni život.

Ribe


Za Ribe, vladavina Vage donosi dodatnu dozu osetljivosti i intuicije. Vaša empatija će biti naglašena, što će vam pomoći da dublje razumete potrebe drugih ljudi. Ovo je vreme kada treba da nastavite da radite na svom duhovnom rastu. Pazite da ne budete previše popustljivi u svojim odnosima i naučite da postavljate svoje granice. Takođe, budite kreativni i izrazite svoju umetničku stranu, jer će vam to doneti unutrašnji mir i ispunjenje.
Komentari (0)
Loading