Dnevni horoskop za sredu, 20. septembar: Bikovima treba odmor od svakodnevnih problema, Jarčevi, povedite računa o zdravlju

Vesti 19.09.2023 19:30 0

Evo kako su vam zvezde naklonjene danas

horoskop

Shutterstock

Ovan 

Bićete veoma iznenađeni reakcijom partnera i bićete prinudjeni da reagujete veoma jako da bi odbranili sebe i svoje mišljenje. Kada je u pitanju posao, tu ćete se najmanje nervirati i uopšte uključivati jer drugi će raditi za vas.

Bik 

Sam početak današnjeg dana je pod jakim uticajem emocija posebno kada su u pitanju odnosi sa roditeljima ili decom. Mesec ukazuje da ste previše emotivno doživeli sve što se dešava unazad nekoliko dana, pa probajte danas da sebe resetujete. 

Blizanci

U ovom periodu je jako važno da se okrenete svemu onome što se tiče novca i da popravite svoju novčanu situaciju. Kada je u pitanju partnerski odnos nemate mnogo vremena da odugovlačite sa odlukom, ipak partner ima jako velike planove za vas. 

Rak 

Ovo je veoma jak aspekt koji govori o problemima kroz poslovnu situaciju koje ne možete sami da rešite. Potražite pomoć i potrudite se da razumete sve ono što vam je bitno po pitanju vaše budućeg posla. Zdravlje je upitno zbog stresova. 

Lav 

U narednih nekoliko dana pre početka ljubavnog razgovora imaćete potrebu da budete samostalni u odlukama u vezi posla. Osoba u znaku Ovna koja vam je velika poslovna podrška, danas vas neće podržati. 

Devica 

Sunce aktivira vaše polje poslovne komunikacije i saradnje pa je jako važno da se okrenete sadašnjem trenutku. Posebno je važno da se posvetite svemu onome što je potrebno da proverite svoju energiju odlučivanja. 


Vaga 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje kada je u pitanju ljubavni odnos sa partnerom. Nikada ne možete da prihvatite druge i njihove nedolično ponašanje u vezi poslovne saradnje. Glavobolja. 

Škorpija 

Tokom današnjeg dana potrudite se da budete što bolje raspoloženi prema sebi i svojim planovima i željama. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da se posvetite svemu onome što ste planirali.

Strelac 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što je uticalo na druge. Ljubavna situacija je nestabilna zbog toga što ste previše tvrdoglavi prema sebi i terate sebi inat. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

U ovom periodu od vas i vašeg raspoloženja zavisi mnogo toga sto cete uraditi i pokrenuti odredjene stvari u vezi posla. Pogledajte stvari iz drugog ugla i nemojte nikome ništa nametati. Glavobolja. 

Vodolija 

Vaša privatnost je zaštićena od strane partnera i uopšte kada je reč o njegovom ponašanju, uvek možete biti sigurni i mirni. U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama zbog čega možete imati probleme. 

Ribe 

Ovo je veoma komplikovan dan i bilo bi dobro da se okrenete sebi i svojim planovima. Do kraja dana povedite računa o tome koliko vremena trošite za druge ljude. 

Komentari (0)
Loading