Veliki nedeljni horoskop: Ovnu prilika za napredak, Škorpiji stiže novac, Ribe spremne za romansu

Slobodanka Ćorić Vesti 17.09.2023 07:09 0

Nedeljni horoskop za period od 18. do 24. septembra 2023. godine

Par

Shutterstock

OVAN

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine ima dobre vesti za Ovna - nova nedelja donosi izazove, ali i prilike za napredak. Ostanite energični i budite brzi u donošenju odluka. Mogli biste da naiđete na šansu za unapređenje ili nov projekat. Slobodni, otvorite srce za nova poznanstva. Zauzeti, delite svoje snove sa partnerom i radite na zajedničkim ciljevima. Planirajte pažljivo, ali budite spremni na iznenadne troškove, možda će biti prilike za dodatni prihod.  Aktivnost na otvorenom će vam pomoći da se osećate bolje, a takođe obratite pažnju na pravilnu ishranu. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

BIK

Fokusirajte se na dugoročne ciljeve i stabilnost na poslu. Strpljenje će vam doneti uspeh, posebno ako se posvetite projektima koje ste samo započeli. Slobodni, neka vas ne obeshrabri neuspeh u ljubavi, prava osoba će doći kad bude vreme. Zauzeti, izrazite svoju ljubav i zahvalnost partneru. Zaslužio je! Finansijska situacija se popravlja, ali budite štedljivi i razmotrite pametne investicije. Obratite pažnju na ishranu i redovno vežbajte kako biste održali vitalnost. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

BLIZANCI

Otvoreni ste za nove ideje i saradnju. Iskoristite kreativnost u radu s timom, mogli biste da otkrijete inovativna rešenja. Slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva, možda ćete upoznati nekoga specijalnog na mestu koje često posećujete. Zauzeti, razgovarajte otvoreno s partnerom o vašim planovima i budućnosti. Finansijska situacija se stabilizuje, ali budite odgovorni u upravljanju budžetom. Redovno vežbajte kako biste održali vitalnost. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

RAK

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine kaže Rakovima da postave jasne ciljeve i rade korak po korak na njihovom ostvarivanju. Ostanite posvećeni svom poslu, jer trud će se isplatiti. Slobodni, obratite pažnju na osobu koja vam pokazuje interesovanje, mogli biste otkriti da imate zajednička interesovanja. Zauzeti, provodite više vremena s partnerom i ojačajte vezu. Planirajte budžet i izbegavajte impulsivne kupovine kako biste bolje upravljali finansijama. Briga o mentalnom zdravlju je važna, nađite način da se opustite. Najbolji dani biće vam ponedeljak i utorak.  

LAV

Budite lider u svom timu i preuzmite inicijativu. Kreativnost će vam doneti uspeh, posebno ako radite na projektima sa nekom starijom osobom. Slobodni, neka vas strast vodi, a neka vaš šarm dođe do izražaja. Zauzeti, izjavite ljubav partneru i zajedno planirajte budućnost. Finansijski planovi se ostvaruju, ali budite odgovorni i razmislite o dugoročnim investicijama. Aktivnost na otvorenom će vam podići raspoloženje, a takođe se brinite o pravilnoj ishrani. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

DEVICA

Organizujte se i budite praktični. Detalji su ključ uspeha, pa budite temeljni u svom radu.Slobodni, razgovarajte otvoreno s osobom koja vam se dopada, mogli biste da otkrijete da su vam osećanja uzvraćena. Zauzeti, radite na jačanju veze, morate da rešite neke nedoumice. Pažljivo planirajte budžet i razmotrite o tome da uložite u biznis koji će pokrenuti neko vama blizak. Moglo bi da vam se isplati. Smanjite stres. Najbolji dani biće vam četvrtak i nedelja.

VAGA

Radite na timskom duhu i kompromisima. Rešićete izazove zajedno s kolegama i postići uspeh samo ako se "držite zajedno". Slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva. Mogli biste da upoznate nekog ko deli vaše životne stavove. Zauzeti, uskladite svoje želje s partnerom i radite na jačanju veze. Budite odgovorni u finansijskim odlukama, u riziku ste da ostanete bez novca ako budete nepromišljeni. Aktivnost na otvorenom će vam pomoći da se osećate bolje. Najbolji dani biće sreda i petak.

ŠKORPIJA

Fokusirajte se na istraživanje i analizu. Nova perspektiva može doneti rešenja koja će vas istaću u timu. Očekujte pohvale i povišicu. Slobodni, budite tajanstveni, vaša privlačnost se ogleda u misteriji koju nosite kao nevidljivi plašt. Zauzeti, razgovarajte otvoreno s partnerom o skrivenim željama. Vaši finansijski planovi se ostvaruju, ali budite odgovorni u troškovima. Povedite računa o ishrani. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

STRELAC

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine kaže da su Strelčevi otvoreni za nove ideje i avanture. Radite timski i izbegavajte konflikte na poslu, u tome leži tajna uspeha. Slobodni, putovanja i nova iskustva će vam doneti romansu. Zauzeti, zajedno istražujte nove vidike. Finansijska situacija se stabilizuje, ali budite štedljivi. Fizička aktivnost će vam pomoći da ostanete energični. Najbolji dani biće ponedeljak i četvrtak.

JARAC

Budite uporni i postavite jasne ciljeve. Vaša posvećenost će se isplatiti. Slobodni, neka vas ne obeshrabre neuspesi. Ne pravite kompromise sa sobom. Zauzeti, delite svoje snove s partnerom. Obratite pažnju na dugoročne investicije i budžetiranje. Probajte neke tehnike opuštanja koje će pomoći kod smanjenja stresa. Najbolji dani biće utorak i nedelja.

VODOLIJA

Otvoreni ste za nove ideje i saradnju, posebno prihvatite savete kolega sa kojima duže vremena sarađujete. Iskoristite svoju kreativnost, naviraće vam ideje koje bi mogle da se uspešno realizuju. Slobodni, družite se s prijateljima i možda ćete pronaći ljubav. Zauzeti, iznenadite partnera. Planirajte budžet i razmotrite nove izvore prihoda. Obratite pažnju na mentalno zdravlje i redovne preglede. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

RIBE

Nedeljni horoskop od 18. do 24. septembra 2023. godine ima upozorenje za Ribe. Intuicija će vam pomoći da donesete važne odluke. Verujte svojim instinktima, ne slušajte šta vam drugi govore, navode vas na pogrešan put. Slobodni, budite spremni za romansu. Zauzeti, razgovarajte o svojim snovima s partnerom. Finansijska situacija se stabilizuje, ali budite odgovorni s troškovima. Vežbe disanja i meditacija će vam pomoći da se opustite. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Komentari (0)
Loading