Dnevni horoskop za subotu, 9. septembar: Devicama se vraća problem iz prošlosti, a Škorpijama stižu vesti koje dugo čekaju

Nena Janković Vesti 08.09.2023 19:29 0

Subota je astrološki prilično napeta, a evo šta čeka svaki znak horoskopa

tuga

Shutterstock

Ovan 

Situacija u kući se znatno popravlja zahvaljujući vašoj želji da stvari preokrenete u dobrom smeru. Obratite pažnju na moguće probleme sa novcem zbog drugih i njihovih potreba. Mogući problemi sa kičmom. 

Bik 

Venera je već neko vreme aktivna i stvara vam tenziju kroz odnose sa partnerom. Pokušajte da stvari sagledate iz drugog ugla i da nemate lične frustracije u vezi tog odnosa. Zdravlje je stabilno. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem drugih ljudi, u ovom slučaju poslovna strana je veoma aktivna. Čuvajte se odnosa gde je potrebno da se takmičite sa drugim ljudima jer to nije u vašoj prirodi. 

Rak 

Do kraja dana povedite računa kako se osećate i na koji način funkcionišete jer je moguće da ćete imati osećaj nestabilnosti u emotivnom smislu. Ljubavna situacija je mnogo bolja u odnosu na prethodne dane zbog vašeg razgovora sa partnerom. 

Lav

Bićete veoma dobro raspoloženi zato što ste napravili dobro analizu svega onoga što izgovarate i kako se ophoditi sa drugim ljudima. Već neko vreme osoba u znaku Lava vam pruža izuzetnu podršku u poslovnom i emotivnom smislu.

Devica 

Pokušajte da razgovarate sa partnerom i da raščistite odnose koji su veoma napeti. Na vama je da ne dozvolite da vam se prošlost vraća i da stvarate ljubomorne scene u vašem odnosu. Glavobolja

Vaga 

Vaša tvrdoglavost je preterana i to se odražava na sve odnose u krugu porodice. Takvo ponašanje nije uobičajeno za vas i vi prosto kao da sebe terate da budete u tom raspoloženju. Vodite računa o problemima sa stomakom. 

Škorpija

Sam početak dana je pod uticajem lepih vesti u vezi odnosa sa inostranstvom i sa budućim putovanjima. Osoba u znaku Vodolije vam stvara izuzetnu tenziju ali probajte da sve to ignorišete jer je važan vas mir. 

Strelac

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i već ste napeti neko vreme unazad. Naučite da smirujete sebe i da ne dovodite svoje sradnike u određene poslovne neprilike. Sve se može rešiti dobrim i pozitivnim stavom i pametnim potezima. 

Jarac 

Danas ćete imati puno posla kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima i kada je u pitanju sređivanje porodičnih odnosa. Važi član porodice već neko vreme vam stvara tenziju i probajte da se distancirati u odnosu na sve to. 

Vodolija 

Danas bi bilo najbolje da se okrenete sebi i svojim emocijama. Ovo je pravo vreme da donesete neke bitne emotivne odluke a naročito kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i sa ljudima sa kojima ste okruženi. 

Ribe 

Ovo je pravi trenutak da kažete tačno šta mislite u vezi porodičnih odnosa i da stvorite teren da se obavi otvoren i iskren azgovor u krugu porodice.  Mogući problemi sa spavanjem i povedite računa o tome da dovoljno odmorite. 

Komentari (0)
Loading