Septembar je mesec ljubavi: Ova tri znaka očekuje rolerkoster emocija, ni ne slute šta im sledi

Olja Jelić Vesti 07.09.2023 13:43 0

Tri znaka u septembru doživeće pravi ljubavni rolerkoster

Ljubavni par

Shutterstock

Septembar je mesec zaljubljivanja. Velike promene stižu na polju ljubavi. Mesečni horoskop za septembar 2023. godine otkriva koga čekaju uzbudljiva dešavanja, dok se određenim znacima horoskopa predviđa prekretnica. Uživaće u ljubavi, romantici, pažnji. Ukoliko ste solo, budite spremni da se taj status promeni, kažu astrolozi.

Blizanci

Blizanci su društveni, a septembar je savršeno vreme za nova poznanstva. Neki od vas bi mogli da pronađu ljubav na društvenim događanjima ili u poslovnom okruženju. Vaša harizma će privući pažnju potencijalnih partnera, a osoba koja je mlađa od vas može da vas zaintrigira. Bilo kako bilo, nova ljubav je na pomolu, piše Stil.

Vaga

Vage će u ovom mesecu biti otvorene za ljubav, iako to nije bio slučaj u prethodnom periodu. Možda će se zaljubiti tokom odlaska na neku izložbu, kulturni događaj ili za vreme večere sa prijateljima. Njihova sklonost ka harmoniji privući će nekoga ko deli njihova interesovanja. Konačno ste spremni da se prepustite!

Škorpija

Najstrastveniji znak i duboko emocionalan! Septembar 2023. godine bi mogao da vam donese neverovatnu hemiju sa nekim ko deli vaše ambicije. Zvezde kažu da varnice mogu da se primete na jednom od poslovnih sastanaka. Osoba kojoj se divite kada je posao u pitanju, može da vas privuče ozbiljnije nego što ste mislili.

Komentari (0)
Loading