Astro kalendar za septembar: Ovo su najvažniji datumi kad slede burna ljubavna dešavanja, dva znaka su na udaru

Vesti 01.09.2023 13:45 0

U septembru se pokreću razne energije posebno kad je u pitanju ljubav

Horoskop

Shutterstock

U septembru se pokreću razne energije posebno kada je u pitanju Venera. 

4.9. Venera u znaku Lava kreće direktno sa 12 stepena lava i donosi jednostavnije vrednovanje sebe i svega onoga što ima veze sa partnerskim odnosima, sa ljubavnim situacijama koje su itekako bile pod uticajem prošlosti i povratak bivših partnera. Ovo je posebno olakšavajuća okolnost za Lavove i Vodolije. 

4.9. Jupiter kreće retrogradno sa 15 stepena Bika i to će trajati narednih stotinak dana, što je veoma komplikovana energija. Potrebno je razumeti sebe i svoje vrednosti, ono što dobijamo kroz darove univerzuma, a zbog retro hoda biće veliko preispitivanje sebe i povratak na neke stare vrednosti. 

15. 9. Merkur kreće direktno sa 8 stepena Device a to je stepen koji pripada Škorpiji - na samom početku direktnog hoda važno je spoznati istinu i ne zavaravati sebe u vezi odluka koje smo doneli ili koje je potrebno doneti do kraja septembra. 

15.9. mlad Mesec u znaku Device na 21 stepenu. Ovaj mlad Mesec nas poziva da počnemo nove životne projekte i ostvarimo svoje planove posebno kada je u pitanju posao i kada su u pitanju poslovne i finansijske situacije. Najvažnije je pročistiti sebe iznutra i biti spreman na nove poslovne izazove. 

23. 9. Sunce ulazi u znak Vage i počinje godišnje doba - jesen. Ovih narednih mesec dana rođendan slave Vage i ovo idealan perioda urade svoj godišnji horoskop. Takođe ovo je vrlo zanimljiv period i za sve one koji imaju podznakuć u znaku Vage što znači da Sunce prolazi kroz njihovo prvo polje i osvetljava njihove životne odluke i pomaže im da donesu dobre odluke. 

29.9. pun Mesec u znaku Ovna na šestom stepenu a vladar ovog Meseca je Mars koji se nalazi u znaku Vage i pravi opoziciju  na ovaj pun Mesec. Ovo je veoma napet period zato što su uključeni i Mars i Mesec i njihova energija donosi rasprave, svađe,  sukobe mišljenja i moguće probleme verbalnog nasilja. Najvažnija je ostati smiren i biti u skladu sa svojim odlukama i namerama. 

30.9. Merkur izlazi iz retrogradne senke i imaćemo više mogućnosti da se bavimo sobom i svojim pravilnim odlukama bez osećaja krivice ili uticaj karmičkih zakona. Ovo se posebno odnosi na osobe koje su rođene u znaku Device i u znaku Ribe. 

Komentari (0)
Loading