Mesečni horoskop za septembar: Ova tri znaka će plivati u parama, rešavaju sve životne probleme

Nena Janković Vesti 30.08.2023 12:32 0

Astrološki gledano, septembar je jako izazovan mesec. Merkur i Uran su retrogradni, Mars je u Vagi, što svakako govori da nam neće biti lako. Ipak, ova tri znaka imaće više sreće nego pameti

sreća

Shutterstock

Ovan 

Vaša poslovna situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje plasirate u javnost. Do kraja meseca čuvajte se naglih i iznenadnih odluka kada je u pitanju saradnja sa osobom u znaku Device. Novčana pomoć može stići od osobe sa kojom poslovno sarađujete već par meseci. Ljubavna situacija je stabilna ali su moguće promene u raspoloženju vašeg partnera. Zdravlje je odlično. 

Bik

Tokom ovog meseca bićete veoma napeti i nervozni zbog nemogućnosti da određene stvari završite do kraja. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i do kraja meseca moći ćete da konačno sredite određene stvari iz prošlosti. Pokušajte da stvarate bolje poslovne uslove jer u septembru imate veliku poslovnu prekretnicu. Emocije su veoma nestabilni zbog vaše potrebe da budete u centru u pažnju. Do kraja meseca mogući problemi sa spavanjem.

Blizanci

Merkur kao vaša vladajuća planeta pravi nezgodne aspekte sa ostatkom vašeg horoskopa i jako je važno da se držite svega onoga što ste se dogovorili tokom jula i avgusta. Kada su u pitanju novac i zarada potrudite se da do 20. septembra odradite sve što je potrebno da bi novac stigao na vreme. Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju. Kada je reč o emocijama koje još uvek niste pokazali partneru moguće je da će vam partner to zameriti. Zdravlje je odlično.

Rak 

Tokom septembra Mesec stvara nezgodne aspekte u odnosu na vas i na vašu poslovnu stranu. Jako je važno kakvu ćete komunikaciju imati sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete posebno od 15. do 25. septembra. Poslušajte dobar savet od osobe u znaku Jarca sa kojom ste već ponovno sarađivali. On vam može od velike pomoći i podrške. Do kraja meseca nemojte dozvoliti da vas emocije dotuku i da ne umete da se privatno organizujete. Ljubavna situacija može da se popravi zahvaljujući vašoj želji da dominirate. Problem sa pritiskom. 

Lav 

Do kraja meseca čuvajte se lažnih prijatelja posebno u vezi posla kojim se bavite i onim čime se bavite. Moguće je da ćete imati veliku podršku od osobe u znaku Device u vezi posla koji ste skoro započeli. Pokušajte da stvari vidite što kvalitetnije i bolje od 10. do 15. septembra. Kada je reč o partneru i vašem odnosu, do kraja meseca ćete imati nekoliko razgovora u vezi vaše budućnosti. Čuvajte se naglih promena raspoloženja. To loše utiče na vaše zdravlje. 

Devica 

Mars u znaku Vage vam otvara mnoga pitanja kad je u pitanju saradnja sa inostranstvom i mogućnost da određene stvari ubrzaju u narednih nekoliko meseci. Sve ono što ste mislili da će biti problem u vezi novca i novčanih obaveza, neće biti. Početak meseca je veoma neizvestan u vezi partnerskog odnosa. Partner može biti veoma komplikovan sa svojim zahtevima i promenama raspoloženja. Čuvajte se prehlade. 

Vaga

Energija novca i zarade se pozitivno pokreće zbog pozitivnih uticaja na vas poslovni život. Najvažnije je da se koncentrišete na ono što radite posebno ako se vaš posao odnosi na česte saradnje sa inostranstvom i na putovanja. Do kraja meseca nemojte praviti nove poslovne poteze sa osobom u znaku Vodolije. Za sve slobodne pripadnike ovog znaka Venera može doneti neko zanimljivo upoznavanje sa osobom koja često putuje. 

Škorpija

Situacija u krugu poslovnih saradnika je veoma nestabilna pa je jako važno da pronađete svoj put i način na koji ćete sarađivati ovih mesec dana. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška i podsticaj pa ćete do kraja meseca imati nekoliko razgovora koji su jako bitni za vašu poslovna budućnost. Emocije su vam veoma napete i nestabilne jer imate potrebu da budete uvek u pravu. Vaša ljubomora je jako izražena u tim trenucima slabosti. 

Strelac 

Do kraja meseca nemojte da se posvetite onome što nije važno i gledajte da se pokrenete mnogo više u smislu zarade. Osoba u znaku Bika vam stvara veliki poslovni pritisak i zbog tog stresa možete imati velikih problema u komunikaciji sa drugima. Ljubavna situacija je stabilna i to je ono što vas zanima i usrećuje. Pokušajte da se pokrenete po pitanju zdravlje jer može da se pojave problemi od ranije. 

Jarac 

Za vas je ovaj mesec pun izazova kroz negativan uticaj Marsa i veoma je važno da se posvetite svemu onome što ste planirali i gde možete da pokažete svoje stavove i dominaciju. Ljubavno i emotivno ste mnogo loše raspoloženi jer ne osećate emotivnu podršku od strane partnera. Do kraja meseca pokušajte da se posvetite partneru i da odredjeno stvari iz prošlosti rešavate na otvoren i iskren način. 

Vodolija 

Tokom septembra bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna prepreka. Jako je važno do 15. u mesecu da postignete neke bitne dogovore sa ljudima iz inostranstva. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog potrebe da dominirate u svemu. Ovo se posebno odnosi na težinu u vašem odnosu ako ste tokom leta imali nekoliko sukoba mišljenja. Mogući problemi sa spavanjem zbog stresnih situacija u krugu porodice.

Ribe

Vaša privatnost je zaštićena od strane poslovnih saradnika i to vam je jako važno. Nemojte dozvoliti da se drugi mešaju u vaš odnos prema poslu i poslovnim aktivnostima. Do kraja meseca imaćete priliku da se okrenete sebi i svojim planovima i željama koje niste odavno pokrenuli i imali želju za svim tim. U vezi ljubavi i ljubavnih odnosa najvise ćete imati sreće sa partnerom kada je reč o putovanjima i druženju sa ljudima. Zdravlje je stabilno ali kritično može biti zbog neredovne ishrane. 

Komentari (0)
Loading