Dnevni horoskop za ponedeljak, 7. avgust: Vage čeka vas loša komunikacija sa partnerom, Ribe više se družite

Nena Janković Vesti 06.08.2023 19:45 0

Evo kako će vam sutra biti zvezde naklonjene

horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je velika poslovna nada za buduću saradnju. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate.

Bik

Venera retro pravi loš aspekt sa vašim Suncem i stvara osećaj nestabilnosti. Već dugo pokušavate da budete bolji sto se tice zdravih navika i uopste zdravlja. Do kraja radne nedelje povedite računa o mogućem sukobu sa osobom u znaku Vodolije.

Blizanci

Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe za dodatnim informacijama. Želite sve da kontrolišete što stvara osećaj pritiska i ljubomore. Glavobolja.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Niko vas dovoljno ne razume i ne ume da vas podrži u onome sto želite i planirate u vezi prostora gde živite.

Lav

Tokom celog dana bićete veoma loše raspoloženi zbog problema sa spavanjem i zdravljem. Povedite računa o tome kako se osećate i kako se hranite. Partner je voljan da vam pomogne ali ne previše. Bitna je granica.

Devica

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari u vezi posla. Niko nije savršen pa nemojte ni vi očekivati savršenstvo o odnosima sa drugima. Stomačne tegobe.

Vaga

Komunikacija sa partnerom i njegovim roditeljima/ porodicom je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. Partner može da toleriše neke stvari ali ne može sve. Najvažniji je kompromis.

Škorpija

U narednih mesec dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Sve je to njihova želja da vas na neki način kontrolišu i imaju uvid u vaše troškove. Zdravlje je odlično.

Strelac

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i saradnje pa je jako važno da vodite računa o mogućim blokadama u saradnji. To se može desiti zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje, a to nema veze sa poslovnim partnerima.

Jarac

Ambicije su visoke i to vas može itekako koštati. Potrudite se da budete što bolji u odnosu na pre i to će vam pomoći da se okrenete sadašnjem trenutku. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u red.

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Potrebno je da se što više angažujete oko svojih poslovnih aspekata i sve to može da vas pokrene.

Ribe

Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete u centru pažnje. Jako je važno da se posvetite svemu onome što ste planirali posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i poznanicima.

Komentari (0)
Loading