Stigao nam je intuitivni Merkur u Raku: Za ova tri znaka slede ogromne promene, jedan će se zaljubiti do ušiju

Olja Jelić Vesti 29.06.2023 19:48 0

Merkur, planeta komunikacije i logičkog rasuđivanja ušla je u znak Raka, gde će se zadržati do 28. jula.

Mekur

Shutterstock

Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, razmišljanjem, intelektom i svim oblicima informacija. S druge strane, Rak je vodeni znak koji se povezuje s emocijama, domom, porodicom i intuicijom.

Kada se ove dve energije kombinuju, to donosi posebne karakteristike i uticaje na osobu koja ima Merkura u Raku.

Emotivna inteligencija

Merkur u Raku donosi osobu koja je veoma emotivno inteligentna. Ove osobe su osetljive na tuđe emocije i mogu lako da se postave u tuđu kožu. Oni su izuzetno intuitivni i mogu intuitivno razumeti ono što drugi ljudi osećaju ili misle.

Intuitivno razmišljanje

Merkur u Raku omogućava osobama da se oslanjaju na svoju intuiciju u procesu donošenja odluka. Oni se više oslanjaju na unutrašnje osećaje i instinkte nego na logiku ili analizu. To ih čini dobrim u tumačenju suptilnih znakova i nijansi u komunikaciji.

Porodična orijentacija

 Osobe s Merkurom u Raku imaju izraženu vezu prema svojoj porodici. Komunikacija s porodicom je za njih veoma važna, i često se osećaju udobno u domaćem okruženju. Oni su brižni i pažljivi prema svojim najbližima i teže stvaranju emocionalne sigurnosti unutar porodice.

Sentimentalnost

Ove osobe često gaje sentimentalne vrednosti i sklone su čuvanju uspomena i sećanja. Imaju tendenciju da se vežu za prošlost i mogu biti vrlo nostalgični. Takođe, umetnost i pisanje mogu biti izrazi kroz koje mogu izraziti svoje duboke emocije.

Promenljivost u komunikaciji

 Osobe s ovim položajem Merkura mogu biti promenljive u načinu izražavanja i mogu imati oscilacije u raspoloženju koje utiču na komunikaciju s drugima.

Tri znaka će imati velike koristi od Merkura u Raku, a to su Rakovi, Ribe i Škorpije.

Rak

Vladar vašeg trećeg polja u prvom polju donosi vam odličan period za završavanje papirologije. U ovom trenutku možete da rešite pitanje važnog ugovora ili potpišete dokument koji je bio na čekanju. Moguća su kraća putovanja, lepe vesti, a vaša moć ubeđivanja će biti na zavidnom novou. Moguća je kupovina novog automobila.

Ribe

Merkur u petom polju donosi vam nova poznanstva, a moguće i zaljubljivanje. Jedna mlađa, šarmantna osoba će vam zapasti za oko i lako može da se dogodi ljubav na prvi pogled. Budite otvoreni za pozive za izlaske jer vam slede emotivna iznenađenja. 

Škorpija

Odličan period za putovanja i saradnju sa inostranstvom! Možete da naučite nešto novo o kulturama koje vas zanimanju, ali i usavršite strani jezik. Odličan period za usavršavanje. Imate šansu da ostvarite dobru saradnju sa inostranim firmama.

 

Komentari (0)
Loading