Dnevni horoskop za utorak, 30. maj: Blizance očekuje napetost u ljubavi, a Škorpijama će ljubomora biti glavni problem

Vesti 29.05.2023 22:19 0

Evo kako će vam zvezde biti naklonjene sutra

Ljubav

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Lava. Povedite računa o tome kako razgovarate sa partnerom jer može vam zameriti mnogo toga. Problemi sa stomakom. 

Bik 

Planeta Mars pravi nezgodne aspekte na vaše Sunce i vreme je da povede računa o mogućim aspektima zdravlja. Čuvajte se pada imuniteta zbog stresnih situacija na poslu koje traju već neko vreme.

Blizanci

Komunikacija sa partnerom nije baš u najboljem stanju pa se to odražava na sve aspekte vašeg života. Potrudite se da izgladite vaše odnose posebno zbog osećaja mira. Problemi sa spavanjem. 

Rak 

Vaša situacija u smislu posla je veoma otežana zbog vaših emocija. Pokušajte da se sredite emotivno da bi mogli da funkcionišete  kada su u pitanju drugi aspekti života. Zdravlje je odlično.

Lav

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije. To će biti veoma dobar potez posebno kada su u pitanju odnosi sa poslovnim saradnicima. Povedite malo više računa o tome kako spavate i koliko. 

Devica 

Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svadje sa partnerom i to zbog prošlosti. Nemojte dozvoliti sebi da se partner ponaša kao da se nije ništa desilo. Stvari se moraju rešiti do kraja. 

Vaga 

U narednom periodu od vas zavisi kako će izgledati poslovna situacija posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna prepreka ali gledajte svoja posla i ono što je vaš poslovni cilj. 

Škorpija

Ljubomora može da vam bude jako veliki okidač u narednom periodu zbog toga je važno da razgovarate sa partnerom do kraja dana. Nikada ne ostavljajte stvari koje treba da se reše. Glavobolja. 

Strelac 

Do kraja nedelje imaćete priliku da se pokrenete posebno kada su u pitanju odnosi sa javnošću i ljudima sa kojima poslovno saradjujete. Bićete veoma aktivni i po pitanju poslovnog puta koji se odnosi na inostranstvo. 

Jarac 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim željama i potrebama. Nemojte dozvoliti da vas posao i poslovne obaveze ometaju tokom drugog dela dana jer opustanje je nesto sto vam je prekopotrebno . 

Vodolija 

Komunikacija sa voljenom osobom je veoma napeta zbog vašeg mišljenja koje je veoma tvrdoglavo. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaseg ponašanja i vašeg preteranog izlaganja poslu. Problemi sa kičmom. 

Ribe 

Do kraja dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom. Nemojte odustajati od vaših potreba za slobodom i nezavisnim mišljenjem u okviru poslovne saradnje sa poslovnim partnerima. 

Komentari (0)
Loading