Dnevni horoskop za petak, 12. MAJ: Jarčevi će prolaziti kroz ružan period, Rakovima se smeši luda AVANTURA

Vesti 11.05.2023 17:40 0

Evo šta vam zvezde za sutra pripremaju

Dnevni horoskop za petak, 12. MAJ: Jarčevi će prolaziti kroz ružan period, Rakovima se smeši luda AVANTURA

Pixbay

 

Ovan 

Ovo je veoma uzbudljiv dan jer ćete morati dobro da se pokrenete u smislu posla i poslovnih ambicija. Ljubavni razgovori su veoma neodređeni i to je ono što vas pomalo i zabrinjava. 

 

Bik 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih rezultata. Bićete veoma ponosni na svoju poslovnu stranu posebno što ste jedino vi verovali u sebe i svoje mogućnosti.

 

Blizanci

Merkur u vašem horoskopu stvara nejasne emocije i pokušajte da se saberete sa svojim unutrašnjim stanjem. Niko od vas ne traži ništa nemoguće. Sve je do vas i vaše percepcije. 

 

Rak 

Potrudite se da budete ozbiljni i otvoreni za neke nove stvari, to može da vam otvori nove poslovne mogućnosti. Ljubav je velika prekretnica samo što o tome ne želite da pričate. 

 

Lav

Do kraja nedelje imaćete priliku da se vidite i razgovorate sa partnerom i njegovim prijateljima. To ce biti veoma zanimljiva aktivnost koja vam daje stabilnost i opuštanje u životnom smislu. Zdravlje je stabilno. 

 

Devica 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo toga što niste završili. Budite spremni na kompromis sa partnerom jer drugačije nećete moći da funkcionišete. Problemi sa spavanjem. 

 

Vaga 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje velika poslovna odluka koja ima veze sa inostranstvom. Krenite sa se bavite sobom i svojim planovima jer je to najbolje što mozete da uradite za sebe. 

 

Škorpija

U ovom trenutku sve redom zavisi od vas kada je reč o bitnim stvarima koje veoma dugo čekate. Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste za svoje potrebe, dovoljno znate šta možete i koliko. 

 

Strelac 

Danas je veoma komplikovana situacija u krugu porodice. Najvažnije je da budete sebi na prvom mestu i to da bude uvek vama najbitnija stavka u životu. Problemi sa stomakom.

 

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je veoma bliska vama po pitanju posla. Čuvajte se naglih pokreta jer možete imati problema sa kičmom i ramenima. 

 

Vodolija

U narednom periodu od vas se  očekuje mnogo ali je pitanje da li ćete imati snage da se potrudite oko onoga što ljudi očekuju od vas. Ljubavna situacija je stabilna ali ipak je važno da komunikacija bude kvalitetnija u narednom periodu.

 

Ribe 

Čuvajte se lažnih prijatelja posebno kada su u pitanju odnosi u vezi novca. Partnerski odnos je već neko vreme u problemu zbog vaše potrebe da uvek dominirate i pokazujete da ste uvek u pravu. 

Komentari (0)
Loading