OD 16. maja JUPITER ulazi u znak Bika: Desiće se ogroman ZAOKRET, tri znaka će izaći iz PAKLA

Vesti 06.05.2023 09:38 0

Jupiter je planeta ekspanzije koja će nas kroz svoje putovanje znaka Bika podstaći na preispitivanje.

OD 16. maja JUPITER ulazi u znak Bika: Desiće se ogroman ZAOKRET, tri znaka će izaći iz PAKLA

Shutterstock

Jupiter ulazi u znak Bika 16. maja 2023. godine i tamo će ostati do 26. maja 2024. godine. Često se smatra da je Jupiter „srećna“ planeta koja nam pomaže da se usmerimo na ono što je pozitivno i dozvoljava nam da proširimo svoje umove, vidimo nove mogućnosti, dobijemo dublje uvide i svest o sebi.

Jupiter u Biku nam neće doneti brze promene – one će pre biti rezultat metodičnog planiranja. Važno je da tokom ovog perioda ne donosimo ishitrene odluke i da pre nego što nešto presečemo „tri puta izmerimo“.

Bik

Probleme u partnerstvu ne smatrajte fatalnim ili nerešivim, jer se može ukazati neočekivano efikasno rešenje. Pomračenja su redovne pojave vremenski limitirane, jer traju 6 meseci, do sledećeg ciklusa. Dolazak Jupitera traje godinu dana i stavlja vas u fokus menjajući vam život iz korena, u novom ciklusu sreće. Prethodni vam se desio pre 12 godina.

Lav

Sačuvajte mir i budite samo strpljivi i sačekajte jednogodišnji tranzit Jupitera 16. maja. On će preporoditi vašu karijeru, uvećati je pod uslovom da ne sanjate o brzim i sumnjivim načinima zarade. Bićete nagrađeni za pošten i vredan rad, saradnjom sa strancima, udaljenim mestima, univerzitetima i bogatim ljudima koji žele da investiraju u vaše ideje. Vaš partner može da reši pitanje nasledstva, ostavinske rasprave, alimentacije.

Škorpija

Pomračenje Meseca u vašem znaku naučiće vas da morate da vodite računa o svojim osećanjima i porodičnim vrednostima, a ne da im se opirete i ignorišete ih. Nakon prihvatanja sledi nagrada i čvrsta motivacija da uradite neke nove stvari na ovom planu. Najproduktivniji period biće u okviru narednih 6 meseci. Do 16 mogućnost promene posla, a onda sledi za neoženjene upoznavanje budućeg bračnog partnera, mada sa brakom ne treba žuriti ili eventualno razvod ako je brak sklopljen iznenada, preko noći.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading