Zašto Penelope Kruz ima sreće u ljubavi? Rođena je u ovom HOROSKOPSKOM znaku, a zahvaljujući poziciji VENERE nikada neće patiti

Vesti 29.04.2023 19:20 0

Penelope Kruz je jedna od najbolje plaćenih glumica i neko ko je uspeo da sačuva svoju intimu gradeći svoju karijeru na veoma stabilan način i bez velikih afera.

Zašto Penelope Kruz ima sreće u ljubavi? Rođena je u ovom HOROSKOPSKOM znaku, a zahvaljujući poziciji VENERE nikada neće patiti

Shutterstock

Ona je rodjena u znaku senzualnog Bika i najvažnije je videti kako je postavljena Venera jer je to vladajuća planeta za sve one koji su rodjeni u ovom zemljanom znaku. 
Penelope Kruz ima Veneru koja se nalazi u znaku Ribe, to je veoma dobra pozicija za ovu planetu što joj daje izuzetne glumačke sposobnosti i moć da svaku emociju prenese na filmskom platnu. Planera Venera kao vladar njenog Sunca govori o tome kakva je njena unutrašnja strana ličnosti i znak Ribe ukazuje na njenu nežnost, toplinu, emotivnost i potpunu ekspanziju strasti kada je u pitanju partnerski odnos. Venera u znaku Ribe je pod uticajem planete Jupiter koja donosi velike uloge u poslovnom smislu ali donosi i veliku sreću u ljubavnim odnosima. 

 

Takodje njena Venera ima divan aspekt sa Mesecom u znaku Raka, koji se nalazi u svom sedištu i ukazuje na njenu nežnost i predanost partnerskom odnosu i porodičnom životu. 

Za osobe rodjene u znaku Bika najvažnije je da imaju uspešan i sadržajan ljubavni život jer Venera odredjuje ono što je bitno u njihovom svakodnevnom životu. Što je bolja pozicija Venere i uz dobre i stabilne aspekte sa drugim planetama, osobe u znaku Bika ostvaruju mnogo bolje životne odluke nadahnuti podrškom od strane partnera. 
Kada je u pitanju njen partner glumac  Havier, on je rodjen u znaku Ribe što govori o poklapanju njegovog Sunca sa njenom Venerom u znaku Ribe. To je potpuno razumevanje koje njih spaja i održava njihovu medjusobnu povezanost. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading