Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. april: Ribama stižu PRELEPE vesti, Vodolije budite spremne na kompromis u ljubavi!

Vesti 28.04.2023 20:30 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za SUBOTU, 28. april: Ribama stižu PRELEPE vesti, Vodolije budite spremne na kompromis u ljubavi!

Shutterstock

Ovan

 

Tokom dana bicete previše otvoreni i iskreni prema sebi i svojim emocijama ćete pokazati svoje najlepše namere. To vam može pomoći da se posvetite partnerskom odnosu koji ste već neko vreme zapostavili zbog poslovnih obaveza. 

 

Bik 

 

Do kraja dana bićete pod velikim pritiskom osobe u znaku Vodolije koja vas opterećuje svojim planovima i željama. Ne možete da se rešite te osobe jer ste previše emotivno vezani za sve dogadjaje koje vas spajaju. Čuvajte se duplih standarda u oblasti profesionalnog života.

 

Blizanci

 

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovim roditeljima. Pokušajte da se posvetite sebi jer koliko god da ste za druge, naučite da budete i za sebe. 

 

Rak 

 

Do kraja meseca imate malo toga da odradite da se okrenete sadašnjem trenutku i da se ne može ništa uraditi po pitanju posla i poslovnih obaveza. Morate da donesete odluku koja ima težinu i menja odredjene rokove. 

 

Lav

 

Danas ste veoma aktivni poslovno i privatno. Nećete verovati sebi zbog odredjenih činjenica koje ćete sami zaključiti. Situacija u krugu porodice je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

 

Devica 

 

Sam početak dana je pod kontrolom jer želite da držite sve u svojim rukama. Ne želite da iko remeti vaš odnos sa partnerom i da donosi odluke umesto vas. Čuvajte se mogucih problems sa kičmom. 

 

Vaga 

 

Danas ste previše otvoreni i zahtevni što nije u vašoj prirodi. Pokušajte da se posvetite svemu onome što ste zaboravili a ima veze sa inostranstvom. Situacija u ljubavi je veoma zategnuta zbog vaše tvrdoglavosti. 

 

Škorpija

 

Tvrdoglavo ponašanje partnera vas već neko vreme iritira i to je ono što mu veoma zamerate. Do kraja dana povedite računa o mogućim emotivnim blokadama zbog želje da budete u centru pažnje. 

 

Strelac 

 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je veoma odana kao prijatelj. Popodne vam je rezervisano da se posvetite sebi i svojim planovima i željama. Glavobolja. 

 

Jarac 

 

Današnji dan je jedan od onih dana kada ste sebi najbitniji i gledajte da to bude tako. Ne dozvolite da vas drugi prozivaju zbog vaših poslovnih obaveza. Vama je danas sve dozvoljeno. 

 

Vodolija

 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sadašnjem trenutku i da se družite sa ljudima oko sebe. Budite spremni na kompromis sa partnerom jer je to jedini način da se pomirite i idete dalje. 

 

Ribe 

 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna koja je veoma komplikovana pa ćete biti veoma oprezni u vezi tih vesti. Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading