Veliki PROLEĆNI horoskop: Očekuju nas neverovatni događaji, dva znaka će promeniti život iz KORENA

Vesti 08.04.2023 12:15 0

Kada je u pitanju proleće, tada je Venera najaktivnija jer se nalazi u znaku Blizanaca i donosi lepršavu komunikaciju i dobre mogućnosti da se razvijaju i stabilizuju ljubavi koje imaju dobru komunikaciju i stabilnu osnovu.

Veliki PROLEĆNI horoskop: Očekuju nas neverovatni događaji, dva znaka će promeniti život iz KORENA

Shutterstock

Ovnovi će biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu. Partner će konačno razumeti sve ono što se odnosi na prošlost i neće stvarati velike tenzije koje su bile aktuelne unazad nekoliko meseci. Ovnovi koji su slobodni već neko vreme, mogu računati na mogućnust susreta sa interesantnom osobom u znaku Jarca ili Ovna. 

Bikovi su veoma emotivno zatvoreni zbog unutrašnje potrebe da se posvete sebi i svom zdravlju. Oni koji su u dugim vezama, oni će tokom maja imati problema u komunikaciji sa partnerom posebno ako je partner rodjen u znaku Jarca ili Ovna. A ako su slobodni, Bikovi će tokom prve polovine maja imati priliku da obnove odnos sa partnerom iz prošlosti i to može dati dobre rezultate. 

Blizanci će biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući Veneri koja će preći u znaku Blizanaca tokom aprila i na taj način mogu očekivati lepe i stabilne odnose u ljubavi. Posebno se ovo odnosi ako je partner rodjen u znaku Ovna ili u znaku Lava. A ako su u solo varijanti, Blizanci će imati puno udvarača iz inostranstva posebno ako budu poslovno putovali krajem aprila i početkom maja. 

Rakovima je ovo veoma nezgodan period jer se Venera nalazi u njihovom polju podsvesti i pokreću se problemi iz prošlosti. Nije dobro ulaziti u duboke rasprave sa emotivnim partnerom a ako im se ponudi opcija da razgovaraju sa partnerom iz prošlosti - to je sigurna emotivna " propast ". Tako ga jr važno dobro razmisliti šta raditi u slučaju prošlosti. 

Lavovima je ovo veoma zanimljiv period i mogu da očekuju veoma zanimljive informacije od partnera i da planiraju mnogo toga lepog u vezi zajedničke budućnosti. Oni Lavovi koji su slobodni, oni mogu imati velikih problema zbog velikog broja udvarača i da se to negativno odrazilo.

Devicama je ovaj period veoma komplikovan zbog negativnog uticaja Venere u Blizancima jer stvara osećaj neizdržljivosti da se saopšte neke stvari koje nisu baš ugodne i prijatne da ih partner čuje. Velika ljubomora može da se pokrene kod onih Devica koje su skoro ušle u ljubavnu romansu ili su obnovili odnos krajem prošle godine. 

Kada su u pitanju Vage, tokom maja mogu očekivati lepe ljubavne trenutke sa osobom koja im je draga. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju mogućnosti da tokom aprila upoznaju zanimljivu osobu koja može biti rodjena u znaku Lava ili Strelca. To može biti veoma zanimljiva ljubavna priča. 

Što se tiče Škorpija, njihova ljubavna situacija nije nimalo jednostavna jer emocije su jako naglašene. Najbolje bi bilo da se posvete mnogo više sebi nego da se trude da ugode partneru ili svemu onome sto ima veze sa partnerskim odnosima. Slobodni pripadnici ovog znaka će biti pod uticajem razgovora sa osobom u znaku Ovna ili Jarca do kraja maja i to može biti njihova buduca ljubavna priča. 

Za sve Strelčeve april je veoma napet period za sve što ima veze sa emocijama i sa rešavanjem stvari iz prošlosti. Najviše su na " udaru " oni koji imaju veze sa zemljanim znacima, sa Bikovima, Devicama, Jarčevima.  Venera u Blizancima im donosi nezgodne razgovore i neki odnosi mogu biti prekinuti u periodu od 20.4. do 15.5. 

Što se tiče Jarčeva njihova ljubavna situacija je veoma zahtevna i napeta, posebno kada je u pitanju period od 10. maja do 5. juna. Mnoge ljubavne veze mogu biti " dovedene " pred  svršen čin jer će partnerski odnos biti itekako problematičan.  Gomilaju se problemi iz prošlosti i mnogi pripadnici ovog znaka će doneti velike emotivne odluke. 

Kad je reč o Vodolijama, njihova energija je veoma pozitivna zahvaljujući dobrim emotivnim odnosima sa partnerom i to se prenosi na sve odnose u životu. Slobodne Vodolije mogu pokrenuti veoma zanimljivu komunikaciju sa osobom u znaku Raka ili Ovna i taj odnos može postati ozbiljan krajem maja. 

Kada su u pitanju Ribe, njihove emocije su veoma problematične posebno zbog uticaja Saturna u njihovom znaku, koji od njih traži da postanu mnogo odgovornije  na planu emotivnih odnosa. Slobodni pripadnici ovog znaka biće veoma opterećeni prošlošću i verovatno će obnoviti vezu sa osobom u znaku Jarca ili Device do kraja maja. 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading