Danas je najmoćniji dan u godini: Magija ogledala donosi ispunjenje ŽELJA, evo šta treba da uradite

Vesti 02.04.2023 20:32 0

Saznajte šta vas čeka, kada se na kalendaru sretnu dve četvorke. To su brojevi koji označavaju harmoniju i četiri elementa - vatru, vodu, vazduh i zemlju

Danas je najmoćniji dan u godini: Magija ogledala donosi ispunjenje ŽELJA, evo šta treba da uradite

Shutterstock

Datum ogledala, 4.4. u kojoj je magični niz od 4-4 donosi mnogo pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u aprilu jer je četiri broj harmonije i sadrži snagu četiri glavna elementa: vatre, vazduha, vode i zemlje. Ovaj niz takođe simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je veoma povoljan dan, koji svakako vredi da iskoristite da se posvetite važnim stvarima.

Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji u nama stvara posebno stanje duha. Pomaže nam da postanemo ljubazniji i bolji. Takođe jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neprijatnih osećanja, kao i tamnih senki iz prošlosti. Mnogi ljudi će doživeti uspeh, biti pozitivni i sa više radosti gledati na svet. Ako drugima daješ dobro, to će ti se dobro vratiti.

Budite strpljivi, jer na ovaj dan možete rešiti bilo koji zadatak, ma koliko težak bio. Možete sami da se nosite sa njima - budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist. Ovaj datum je zaista dobar početak nedelje, jer možemo da započnemo nedelju motivisani da ostvarimo velike snove.

Dan će biti lak, prijatan, uspešan, a svaki dogovor može doneti napredak na duži rok. Numerolozi ističu da danas treba razmišljati o svojim ciljevima, namerama i željama. Osećaćete da ste na pravom putu i ​​šta želite da uradite da biste ostvarili svoj san.

Važno je da budete puni optimizma, dobro razmislite – i biće dobro. Dan je povoljan i za finansije, biće više stabilnosti u oblasti novca. Izbegavajte sukobe na ljubavnom planu.

Da bi vam se danas ispunile namere i želje, vizualizujte svoje želje do detalja – važno je da želja koju zamislite povoljno deluje na vas i na druge ljude, prenosi Atma.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading