Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 25. novembar: Blizanci. stižu baš one vesti koje ste čekali, Ribe, sledi ono što nikako ne volite!

Vesti 25.11.2021 08:00 0

Prihvatite dešavanja otvorenog srca, biće vam sve lakše

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 25. novembar: Blizanci. stižu baš one vesti koje ste čekali, Ribe, sledi ono što nikako ne volite!

Pixbay

Ovan 
Vaša potreba da dominirate nad drugima je danas veoma naglašena. Potrudite se da ne budete previse egoistični. Ljubav je stabilna. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Tokom ovog perioda svi oko vas su veoma emotivniji što će vas nervirati. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška. Zdravlje je stabilno ali budite odmorniji. 


Blizanci 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca i porodice. Jedan član porodice vas opterećuje svojim obavezama. Ljubav vam je veliko opterećenje. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 


Rak 
Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni. Partner je veoma nežan i posvecen vama. Poslovno ste aktivirani na sve strane. Odmarajte više. 


Lav 
Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Nećete moći da se saberete od obaveza. Bićete okupirani nepotrebnim mislima. Gledajte život vedrije. 


Devica 
Poznata je vaša potreba da sve bude u savršenom stanju ali danas je to nemoguće uraditi. Osoba u znaku Ovna vam je veliko opterećenje posebno na privatnom planu. 


Vaga 
Nemojte biti previše okrenuti drugima, gledajte da nešto uradite i za sebe. Partner vam je posvećen i to vam je dobar znak da ćete biti bolje. Problemi sa kičmom. 


Škorpija 
Vama je ovo totalno promašen dan jer se niste dobro naspavali. Tokom nedelje okrenite se više sebi i svojim potrebama. Obratite pažnju na ishranu i svoj imunitet. 


Strelac 
Vaša potreba da se bavite i drugima danas je veoma nestabilna. Ostavite druge po strani, bitno je kako se osećate sa sobom. Zdravlje je nestabilno. Obratite pažnju na ishranu. 


Jarac 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa kičmom. 


Vodolija 
Vi ste pod utiskom drugih posebno posao i karijera. Ocekuje vas ljubav i razumevanje. Potrudite se da dobro dobrim se vrati. Zdravlje je najbitnije. 


Ribe 
Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i to će vas emotivno ispuniti. Posao nije danas aktuelan . Bićete emotivni I ispunjeni svim onim sto partner nudi i daje. 
 
Komentari (0)
Loading