Dnevni horoskop za subotu 11. mart: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

Nena Janković Vesti 10.03.2023 19:46 0

Dan će biti veoma izazovan, posebno za ova tri znaka

Dnevni horoskop za subotu 11. mart: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

unsplash.com

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava koja vam je velika podrška kao prijatelj i savetnik. Nemojte da izgubite poverenje u sebe i svoje sposobnosti jer ipak je najvažnije ono što vi mislite. 

 

Bik 

Venera u dobrom aspektu sa vašim poljem komunikacije donosi vam osećaj opuštenosti i vama je veoma komplikovana situacija u krugu porodice. Mogući problemi sa spavanjem zbog problema sa poslom. 

 

Blizanci

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju ljubavni odnosi i to se loše odražava na vaš odnos sa partnerom. Do kraja dana strpite se i budite mudri kad razgovarate sa članovima porodice..

 

Rak

Situacija sa vašim zdravljem je veoma delikatna jer ne vodite dovoljno računa o onome što je hronično problem. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i savetuje vas da stopirate sve ono što po pitanju posla vam nije dobro. 

 

Lav 

Tokom dana dobijate veoma različite informacije u vezi vaših budućih poteza. Najvažnije je da se osećate dobro u svojoj koži jer to je znak da možete da reagujete poslovno dalje. Glavobolja. 

 

Devica 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje da se maksimalno posvetite poslu a najvažnije je da budete okrenuti sebi. Ono što je za vas najbolje nije najbolje iza partnera. Pojačajte imunitet. 

 

Vaga 

Do kraja dana biće te preopterećeni odnosima u kući ali savet je da se držite svojih principa i stavova. Osoba u znaku Ovna vam je veoma naklonjena i bilo bi dobro da iskoristite njenu poslovnu pomoć. 

 

Škorpija

U narednih nekoliko dana od dva se očekuje mnogo posebno kada su u pitanju odnosi u firmi i okruženju. Nemojte dozvoliti da drugi utiče na vas posebno kada su u pitanju komunikacija i odluke u vezi ljubavi. 

 

Strelac 

Do kraja ovog dana bilo bi najbolje da se oslonite na svoj racionalni deo jer od toga zavisi sve nadalje po pitanju posla i poslovnih obaveza. Potrudite se da što više odmarate narednih dva dana jer je to idealno vreme da obnovite svoju energiju..

 

Jarac

Nemojte biti nestrpljivi kad je u pitanju ljubavna situacija. Partner će doneti jako važne odluke do kraja dana koje idu u prilog vašoj vezi. Otvorite se za nove poslovne prilike tako što ćete verovati da ih drugi imaju slične sposobnosti kao i vi. 

 

Vodolija 

Ovo je idealan period da se okrenete sebi i svojim ljudima posebno kada su u pitanju poslovni potezi do kraja meseca. Situacija u krugu porodice se zahuktava i stvaraju se problemi zbog nedostatka novca. 

 

Ribe 

Previše toga ste pretrpeli kada su u pitanju odnosi unutar kuće ali to je na vama da razrešite sa najmlađim članom porodice. Budite spremni na kompromis kad je u pitanju laž brak jer emocije ne mogu da se menjaju tako lako. 

 

Komentari (0)
Loading