Ako imate MARS u Raku, ne umete da kontrolišete emocije: Ovaj aspekt ima i poznata pevačica, svi "znamo " šta je uradila nakon RAZVODA

Vesti 20.04.2023 17:04 0

U astrološkom smislu planeta Mars zadužena za ekspanziju, za našu ličnu energiju i kako tu energiju pokazujemo spolja. Jedna od najtežih pozicija za Mars je kada se nalazi u znaku Raka.

Ako imate MARS u Raku, ne umete da kontrolišete emocije: Ovaj aspekt ima i poznata pevačica, svi "znamo " šta je uradila nakon RAZVODA

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Ovo je znak koji je satkan od emocija. Mars u ovom znaku doživljava potpuno emotivnu transparentnost i često ljudi koji imaju ovaj Mars svoje emocije ne mogu da kontrolišu, posebno kada je u pitanju javnost i kada su u pitanju partnerski odnosi. 
Ovaj Mars ima i čuvena popularna pevačica Malji Sajrus što tačno opisuje njenu fenomenalnu emotivnu ekspresiju koju je prikazala u svom poslednjem hitu " Flowers ". Ova pesma je postala ogroman hit širom sveta i himna svim ženama. Ona je uspela koristeći energiju ovog Marsa da napravi fantastičan uspeh " koristeći " svoje emocije. Mars u dobrim aspektima sa njenim sedmim poljem donosi joj ogroman svetski uspeh i na taj način je pokazala koliko njena unutrašnja snaga može da bude veličanstvena. Mars je odradio svoje. 
Ako imate Mars u ovom znaku, vodite računa o svojim emocijama i o tome kako ih izražavate. Nekada te jake emocije vas mogu nagraditi u ljubavi, a nekada vas mogu i izdati. U zavisnosti od toga koliko vam je bitno da partner zna vaše emotivno stanje. 

Komentari (0)
Loading