Dnevni horoskop za 11. februar, SUBOTU: Ribe, povedite računa o ishrani, Strelčevi nikada napetiji!

Vesti 10.02.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za 11. februar, SUBOTU: Ribe, povedite računa o ishrani, Strelčevi nikada napetiji!

Shutterstock


Ovan 
U narednim danima od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite a tiče se vašeg odnosa sa roditeljima. Bićete veoma aktivni poslovno jer morate da donesete neke bitne odluke. 


Bik
Situacija sa partnerom je mnogo bolja zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete u red. Povedite računa o mogućim problemima sa spavanjem zbog problema na poslu. 


Blizanci
Vaša poslovna situacija je veoma napeta i to vas jako uznemirava. Do kraja dana čuvajte se loših procena kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. 


Rak 
Ljubavna situacija veoma napeta jer partner ne želi da dominirate na taj način. Čuvajte se brzih oduka posebno do kraja dana jer možete biti veoma uznemireni zbog uticaja drugih ljudi. 


Lav 
Subota je savršen dan da budete sami sa sobom i da donesete neke bitne odluke za narednih mesec dana. Obratite pažnju na moguće problemi sa stomakom. 


Devica 
Situacija u krugu porodice je veoma napeta jer ne želite da organizujete u ime drugih. Osoba u znaku Ovna može da vam bude velika poslovna prepreka ali vi ne razmišljate na taj način. Ljubav je u stagnaciji. 


Vaga 
Do kraja dana povedite računa o osećanjima drugih ljudi. Osoba u znaku Ovna može da vam zameri što niste na vreme ispunili svoje poslovne obaveze. Zdravlje je odlično. 


Škorpija
Danas je veoma tvrdoglavi i posle odražava na sve vaše odnose. Ne želite da iko vas uznemirava, najvažnije vam je da se odmorite od akcije koje ste imali prethodnih dana. 


Strelac
Ljubavni odnosi su veoma napeti jer ne želite da dokažete ko je u pravu a ko nije. Mladji član porodice vas emotivno iscrpljuje već neko vreme i danas ćete imati ozbiljan razgovor sa njim. 


Jarac 
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili dece. Nađite način da ispunite ono što ste zamislili jer je to jedini način da sačuvate svoju privatnost. Problemi sa zubima. 


Vodolija 
U ovom periodu za vas je najbitnije da budete u komunikaciji sa partnerom i da ne stvarate lošu atmosferu. Partnerski odnos može da se popravi zahvaljujući vašoj želji da uspete. Zdravlje je odlično. 

Ribe 
U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. Do kraja dana povedite računa o načinu spavanja i ishrane. 
 

 

 

Komentari (0)
Loading