Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 9. novembar: Ovnovi, iskoristite ovaj dan, Bikovi, ljubavna situacija konačno stabilna

Vesti 09.11.2021 07:59 0

Ovaj dan donosi veliku pozitivnu energiju, iskoristite ga za važne stvari

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 9. novembar: Ovnovi, iskoristite ovaj dan, Bikovi, ljubavna situacija konačno stabilna

unsplash.com

 

Ovan 

Današnji dan je pod uticajem planete Mars i potrudite se da iskoristite ovu pozitivnu energiju. U toku ove nedelje morate da donesete jednu bitnu odluku u vezi partnerskog odnosa. 


Bik 
Na vama je danas da budete pravedni i da odlučite u kom pravcu se stvari odvijati u krugu porodice. Ljubavna situacija je stabilna i to vam daje veliku stabilnost. 


Blizanci
Ovo nije povoljan dan da donosite bilo kakve odluke posebno ako se tiče posla i novca. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 


Rak
Zbog Merkura moguće je da imate naglašenu potrebu da previše pričate ili da budete previše direktni u komunikaciji sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija se komplikuje zbog nepoverenja partnera. 


Lav
Danas ste posebno raspoloženi zbog uspeh drugih ljudi. Do kraja dana potrudite se da budete pozitivnog raspoloženja. Mogući problemi sa bešikom. 


Devica 
Jedna Vasa ideja danas se realizuje u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vas izuzetno nervira i čini vas nervoznim na poslovnoj strani. Probajte da je ignorišete. 


Vaga 
Tokom današnjeg dana imati strpljenja za sebe i svoje želje i potrebe. Nemojte dozvoliti da drugi vladaju vama ili da vam određuju način razmišljanja. Moguća glavobolja. 


Škorpija
Danas dolazi do izražaja vaša emotivna strana kada je u pitanju partnerski odnos. Potrudite se da partneru objasnite svoje emocije i onako kako se osećate. 


Strelac 
Vaša energija je veoma zarazna pa je širite u krugu porodice i u krugu prijatelja. Od vas zavisi kako će se odvijati stvari u ljubavi. Problem sa štitnom. 


Jarac 
Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnerskog odnosa. Zdravlje je odlično. 


Vodolija 
Do kraja dana moguć je dobar i kvalitetan razgovor sa osobom u znaku Ribe. To je u vezi poslovnog nastavka. Budite mudri i dosledni sebi i svojim potrebama. 


Ribe 
Važna odluka je danas bitno da bude sprovedena u delu. Nemojte da menjate mišljenje koje ste već stvorili u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. 
 

Komentari (0)
Loading