Nedeljni horoskop: Lavovi, ovaj mesec definitivno nije vaš, Device, moraćete da poradite na komunikaciji sa partnerom

Vesti 01.05.2023 21:11 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Nedeljni horoskop: Lavovi, ovaj mesec definitivno nije vaš, Device, moraćete da poradite na komunikaciji sa partnerom

unsplash.com

 

Ovan 

Danas je najbolje da se posvetite razgovoru sa roditeljima ili decom, jer vaša inicijativa može mnogo pozitivno da deluje na ljude oko vas. Situacija na poslu je stabilna zahvaljujući vašim željama da uspete. 


Bik 
U narednih nekoliko dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na koji način ste odradili sve ono sto ste uradili. Ljubavna podrška vam je velika stvar i zbog toga ste veoma zahvalni partneru. 


Blizanci
Tvrdoglavo odbijate da se pomirite sa činjenicom da je partner dominantniji od vas posebno kada su u pitanju novčani dobici. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 


Rak 
Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobroj komunikaciji sa partnerom. Obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. Takođe vodite računa i o načinu spavanja. 


Lav 
Nemojte dozvoliti da vas prošlost okupira posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Jedna osoba u znaku Lava vas tajno posmatra i na kraju dana imaćete kontakt sa tom osobom. 


Devica 
Sačuvajte sebe od mogućih razočarenja posebno kada je u pitanju ljubav. Partnerski odnos već neko vreme vam stvara teret, zapitajte se koliko ste vi krivi. Problemi sa stomakom. 


Vaga 
 Ovo je idealan dan da stavite tačku na neke emotivne odnose, posebno ako su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Lava vam daje dobre informacije u vezi budućeg posla. 


Škorpija 
U narednih nekoliko dana vodite računa o mogućim problemima sa dokumentacijom ili administrativnim problemima. Stariji član porodice traži vam pomoć ali vi niste u stanju da mu pomognete. 


Strelac
Potrebno vam je da budete sami i da dobro razmislite o partnerskom odnosu. Poslovna situacija je na zavidnom nivou zahvaljujući vašim mentalnim sposobnostima. Zdravlje je odlično. 
 
Jarac 
Budite iskreni prema sebi i ne započinjite novi posao sa osobom u znaku Ovna. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom zbog nekvalitetno ishrane. Spavajte duže. 


Vodolija
Ovo je idealan dan da se posvetite isključivo poslu i da zanemarite sve ostale oblasti života. Danas ćete doneti  jako važnu odluku u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom.


Ribe 
Vaša poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da se prilagođavate. Kada je u pitanju ljubav povedite računa o tome kakav utisak ostavljate na partnera jer je on poprilično neraspoložen. 
BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading