Ako imate OVAJ BROJ u datumu rođenja, mogući su problemi sa SRCEM: Numerologija otkriva na KOJE ORGANE treba da obratite PAŽNJU

J.V. Vesti 08.01.2023 21:28 1

Svaki datum rođenja je na svoj način poseban i može nam otkriti puno detalja o našem zdravlju

Ako imate OVAJ BROJ u datumu rođenja, mogući su problemi sa SRCEM: Numerologija otkriva na KOJE ORGANE treba da obratite PAŽNJU

Shutterstock

Ukoliko želite da saznate kakav tempo vam ogovara, dali postoji aspekt koji narušava vašu vitalnost i zdravlje, potrebno je sabrati sve brojeve iz datuma rođenja i svesti na jednocifren. Dobijeni broj otkiva na šta je potrebno obratiti više pažnje i izbeći eventualne zdravstvene tegobe.

Pa na primer, ako ste rođeni 17.9.1978, vaša računica bi bila 1+7+9+1+9+7+8=42=4+2=6, pa je vaš broj šest. 

Broj 1- Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 1 to znači da je u vašem datumu rođenja naglašena Sunčeva energija. Osobe sa ovim brojem treba da obrate pažnju na dinamiku i pokrete, jer velika potrošnja energije, malo sna i mnogo stresa mogu izazvati dosta problema sa cirkulacijom, visokim pritiskom i srcem.  Preporuka je više odmora, adekvatna ishrana koja se zasniva na voću i povrću žute boje. Preporučljivo izbaciti beli šećer iz upotrebe.

Broj 2 – Ako ste sabiranjem dobili broj 2 to znači da imate naglašenu Mesečevu energiju u datumu rođenja. Osobe sa naglašenim brojem 2 imaju probleme sa crevima, grčevima, lošim snom i slabim varenjem. Kako se broj 2 vezuje za emociju potrebno je izbegavati stres, jer u suprotnom se mogu dešavati brojne zdravstvene komplikacije. Unos magnezijuma i ostalih vitamina preporučljiv je za osobe sa brojem 2.

Broj 3 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 3 to znači da imate naglašenu energiju Marsa sto inicira čestim sukobima. Meditacija, yoga, zdrav san i ishrana u velikoj meri  mogu pomoći da se reguliše energija. Osobe sa brojem 3 treba da konzumiraju najvise crveno voće, ali i različite začine, kako bi se došlo do ravnoteže i balansa.

Broj 4 – Ako ste sabiranjem dobili broj 4 to znači da imate naglašenu energiju Merkura. Ovaj broj donosi promenljivo raspoloženje i u velikoj meri može uticati na odnos sa sredinom, kao i sa bliskim osobama. S’ obzirom da su ovo veoma osetljive osobe, poželjno je da u određenim vremenskim intervalima primenjuju psihoterapiju koje će ih ojačati i doprineti usvajanju boljih i pozitivnijih životih stavova. Žitarice su veoma važne u svakodnevnoj ishrani osoba sa brojem  4.

Broj 5 – Dobijeni broj 5 ukazuje da imate naglašenu energiju Jupitera. Najveći neprijatelj zdravlja kod ovih osoba su česti premori, brz ritam života bez odmora i glavobolje. Redovni noćni san umanjiće napetost i nervozu. Osobe sa naglašenim brojm 5 u datumu rođenja treba da konzumiraju namirnice ljubičaste boje. Uravnotežen život i dobar san su od ključnog značaja za ove osobe jer ih to na određen način regeneriše i obnavlja njihovu vitalnost.

Broj 6 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 6 to znači da imate naglašenu energiju Venere. Ovo inicira na moguće probleme sa plućima i pojačanu osetljivost. Osobe sa brojem 6 treba što više vremena da provode na svežem vazduhu i da izbegavaju cigarete. Slatkiše treba zameniti svežim voćem, posebno borovnicama i smokvama. Boravak u tamnim i zadimljenim prostorijama može delovati destruktivno na osobe sa brojem 6.

Broj 7 – Ako ste sabiranjem dobili broj 7 to znači da imate naglašenu energiju Saturna. Ovde je naglašen problem sa nervnom napetošću, živcima i kožom. Osobe sa brojem 7 treba da povedu više računa o nezi kože i izbegavaju preveliko izlaganje Suncu. U ishranu treba ubaciti pečurke, smanjiti unos mesa na minimum. Saturn se povezuje sa  specifičnim aromama i biljem koje ima opor ukus. Takođe je poželjno koristiti zelene jabuke, limun ili kruške.

Broj 8 – Dobijeni broj 8 znači da imate naglašenu energiju Urana što može doneti dosta problema sa žučnom kesom om i jetrom. Kod ženskih osoba ovaj broj povezuje se sa područjem genitalija i reproduktivnog sistema. Ovde je prisutna tendencija ka depresivnom rasploženju. Odmor je od ključnog značaja , kao i uravnotežen dnevni ritam. Za osobe sa ovim brojem poželjno je da  konzumiraju što više zelenog povrća, crni čaj i riblje meso.

Broj 9 – Ukoliko ste sabiranjem dobili broj 9 to znači da imate naglašenu energiju Neptuna, što govori o sklonosti ka alergijama, padu imuniteta, groznicama, ali i raznim osipima koji se periodično javljaju. Osobe sa brojem 9 ne bi trebalo da konzumiraju tešku i masnu hranu, već da fokus stave ka namirnicama bez suvišnih masnoća. U ishranu treba uvrstiti morske plodove, maslinovo ulje, jela od ribe, limun i egzotično voće. S’ obzirom da se ovaj broj povezuje sa osetljivošću, ovde je od velikog značaja uravnotežen život, bez velikih stresova i emocionalnih uzbuđenja.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
boki
09.01.2023 10:13

Glupost,a ako imam zbir 10,11.12 sta onda