Prvi pun Mesec u 2023. će uticati NAJJAČE na ČETIRI znaka: Mogući su problemi i svađe u svim aspektima života

Vesti 04.01.2023 14:05 0

Dolazi prvi pun Mesec u godini i najviše će uticati na ove znakove

Prvi pun Mesec u 2023. će uticati NAJJAČE na ČETIRI znaka: Mogući su problemi i svađe u svim aspektima života

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Dok nova godina obično znači nove početke, sa dve retrogradne planete u punom zamahu (Mars, planeta akcije, retrogradna do 12. januara i Merkur, planeta komunikacije, retrogradna do 18. januara) većinu planova će biti teško sprovesti u delo. Uz sve ovo, emocije će biti na vrhuncu zahvaljujući prvom punom Mesecu u godini, koji će se kretati kroz osetljive Rakove.

Pun Mesec će se desiti u noći između 6. i 7. januara, što može ponuditi dragocene uvide u vaš unutrašnji život i porodične odnose. Pun Mesec uvek predstavlja priliku da završite započete projekte, a s obzirom na to da je u Raku, bilo bi dobro da se uskladite sa svojom intuicijom i fokusirate se na svoje emotivne potrebe, ali i na odnose sa voljenima. To će najviše uticati na ova četiri znaka.

Ovan

Razmislite kako porodična dinamika oblikuje vaše trenutne ciljeve. Posvetite se rešavanju konflikata i nedoumica vezanih za dom i porodicu. Iako će vam izgledati teško, nemojte odustati. Problemi u vašim intimnim odnosima nisu nepremostivi i možete ih prevazići, nakon čega ćete doživeti emocionalno ispunjenje.

Rak

Pošto će pun Mesec biti u vašem znaku, vaše emocije će biti intenzivnije nego inače, a vaša početna reakcija može biti da se sakrijete u svoju ljusku. Kada budete spremni, otvorite se svojoj voljenoj osobi. Imaćete koristi od njene podrške i razumevanja. Januar bi mogao biti važan za vas jer ćete konačno shvatiti kako se uklapate u ovaj svet.

Vaga

Pošto ovaj Mesec pada u vašu kuću karijere, balansiranje posla i privatnog života će doći do izražaja. Razmislite šta treba da uradite kako biste osigurali da nijedan aspekt vašeg života ne pati. Ako u tome uspete, to će vam podići samopouzdanje i vratiti optimizam.

Jarac

Početak godine je pravo vreme za odricanje od loših navika i rad na poboljšanju intimnih odnosa. Sa punim mesecom u vašoj kući partnerstva, moraćete da se nosite sa problemima koji vas drže podalje od partnera, porodice i prijatelja. Preuzmite svoj deo odgovornosti za situaciju i započnite proces lečenja.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading