Večeras je jedna od NAJMOĆNIJIH pojava, ispunjavaju se ŽELJE: Iskoristite jaku energiju da ostvarite svoje snove

Vesti 04.01.2023 10:35 1

Kiša meteora i ostvarenje želja se dešava 4. januara i tada nas očekuje pljusak Kvadrantida

Večeras je jedna od NAJMOĆNIJIH pojava, ispunjavaju se ŽELJE: Iskoristite jaku energiju da ostvarite svoje snove

Unsplash

Kiše meteora predstavljaju padanje zvezda padalica, a 4. januara očekuje se kiša meteora Kvadrantida, jedna od najmoćnijih u celoj godini. Osim što nas na nebu očekuje zvezdani vatromet, važno je i iskoristiti pozitivnu energiju ovog dana.

Dan 4. januar je savršen dan za planiranje, pravljenje planova za budućnost i spisak želja. Potrudite se da ovaj, kao i svaki drugi dan, provedete u atmosferi ljubavi i sreće. Ovog dana će pasti od 100 do 200 meteora na sat, što je prilično mnogo. Biće to veoma lep prizor, pa se može samo nadati da će vreme biti vedro i pogodno za posmatranja.

Brzina ulaska čestica asteroida, koji je izvor ovog toka, iznosi oko 41 kilometar u sekundi, što nije najmanji pokazatelj. S obzirom na strukturu i hemijski sastav čestica asteroida, moguće je predvideti mali sjaj meteora, pa je za bolji pregled i uslove posmatranja bolje otići na izlet van grada, gde je vazduh čistiji, i nema uličnog svetla.

Iskoristite dan tako što ćete se povezati sa svojom intuicijom, fokusirajte se na kreativnost i na stvari koje deluju dobro na vas i na vaše okruženje. Posvetite se lepim i dobrim delima, onim koja mogu odjednom zagrejati više srca. Ovo je vreme snova za muzičare, umetnike, pisce. Veliki uspeh očekuje one koji će 4. januara nastupiti pred brojnom publikom.

Veliki uspeh čeka sve čiji je rad povezan sa stalnim dijalogom ili učenjem. Bilo da treba da se obratite studentima, saradnicima, kolegama ili klijentima, 4. januar je savršen dan. Zato nemojte propustiti kišu meteora i večeras pogledajte u nebo. Čak iako ne vidite nijednu zvezdu padalicu, opustićete um od opsesivnih misli i oči u gledanja u ekrane. Neka vam ovaj dan protekne mirno, pozitivno i dobro.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Tata
04.01.2023 14:47

Meteorske kiše se dogadjaju uvek kada je nad Vojvodinom oblačno, tako da što se želja tiče... Kilavo.