Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 22. decembar: Lavovi, umišljate da su drugi protiv vas, Škorpije zabrinjava situacija u ljubavi

Vesti 21.12.2022 20:15 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za četvrtak, 22. decembar: Lavovi, umišljate da su drugi protiv vas, Škorpije zabrinjava situacija u ljubavi

unsplash.com

Ovan

Savršen dan da ga iskoristite za sebe i svog partnera. Jako dobar period da pravite planove za narednih nekoliko meseci posebno što ce partner biti konačno dobro raspoložen. 

Bik 

U toku dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Device zbog reči koje vam je izgovorila. Potrudite se da budete sebi najbolji prijatelj i da odaberete pravo vreme za sebe, naročito za odmor. 

Blizanci

Osoba u znaku Vage vam je velika podrška i to je potrebno da prihvatite do kraja. Nemojte se stalno oslanjati na pogrešne informacije i ljude. Red je da napravite konkretne poslovne planove. 

Rak 

Situacija u kući je veoma nestabilna ali to je samo vaše vidjenje stvari. Vi imate stalnu potrebu da brinete o drugima. Nemojte da dozvolite da vas emocije opet preplave. Ljubav je ipak u najboljem redu. 

Lav 

Poslovna situacija je stabilna i bićete veoma ponosni na svoje saradnike. Do kraja dana povoljne informacije od osobe koja je dugo vaš " zamišljeni " protivnik. Nadjite u sebi mir, jer ga izvan vas necete naći. 

Devica 

Danas su mogući problemi sa kičmom i to zbog nezgodnog spavanja. Potrudite se da se maksimalno opustite i da više odmarate u fizičkom smislu toku dana. Nemojte donositi nagle odluke u vezi posla. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Lava koja vam " otvara " oči u vezi poslovne saradnje. Ljubavna podrška izostaje i to zbog partnera koji mora da se bavi svojim privatnim aspektima života. Niko nije savršen. 

Škorpija 

Danas ste veoma ambiciozni i želite da poslovno napredujete. To vam neće poći za rukom. Najbolje je da sve te planove odložite za desetak dana. Ljubav je na velikom ispitu. Partner je previse umoran. 

Strelac 

Vaša poslovna strana je dobro postavljena i zbog toga ste veoma dobro raspoloženi. Osoba u znaku Lava vam nedostaje i to je veoma emotivno tesko za vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa srcem.

Jarac

Do kraja dana imaćete dva razgovora u vezi budućeg posla. Probajte da se koncentrišete što se tiče ljubavne situacije jer partner vam zamera da ste veoma odsutni. 

Vodolija 
 

Do kraja dana povedite računa o načinu komuniciranja sa osobom u znaku Lava. Može biti veoma naporna priča jer ta osoba želi da vas poslovno i emotivno iskoristiti. Okrenite se više svojim realnim potrebama. 

Ribe 

Sami sebi ste najveći neprijatelj ali možete biti sebi i najveci prijatelj. Na vama je sta cete odlučiti i na koji način. Zdravlje je odlično ali ipak povedite racuna kako se ophodite prema svom načinu ishrane. 

Komentari (0)
Loading