Rak - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 22.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Rakove u 2023. godini na svakom polju

Rak - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Rakove na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

U toku narednih godinu dana posao i karijera su glavne teme, ali Rakovi im pristupaju veoma racionalno zbog pozitivnog uticaja Saturna u znaku Ribe od aprila nadalje. Saturn donosi mogućnost da se razreše određene stvari koje se tiču materijalne situacije i do njih je da se što više angažuju kroz dodatne mogućnosti zarade. Osoba u znaku Jarca im je velika poslovna podrška od septembra do novembra i u tom periodu je moguće da promene posao ili promene ugao posmatranja posla kojim se bave. Za one Rakove koji se bave privatnim poslom od avgusta do novembra je veoma intenzivan period saradnje sa inostranstvom ili sa ljudima sa kojima prvi put ulaze u odnos poslovne saradnje. Najvažniji savet je da se materijalno dobro organizuju u periodu juna zato što su mogući iznenadni troškovi. 

Ljubav 

Saturn u znaku Ribe stvara fantastične uslove da se ljubavna situacija stabilizuje i to posebno za one Rakove koji su obnovili veze iz prošlosti. Tokom maja i juna mogući su sukobi zbog ljubomore posebno za starije pripadnike ovog znaka. U tom periodu je jako važno povesti računa o sebi i ne dozvoliti da ih dotiče sve ono sto se dešava partner. Mnogi slobodni Rakovi će imati priliku da sretnu osobu svog života i to upravo preko poslovnih sastanaka krajem godine. Tada dolazi do potpunog preokreta u načinu razmišljanja i slobodni Rakovi će staviti tačku na sve uspomene i emotivne potrebe da se vraćaju u prošlost. 

Zdravlje 

U ovih godinu dana emocije se stabilizuju zahvaljujući pozitivnom uticaju Saturna u znaku Ribe. Saturn donosi moguće probleme samo onim Rakovima koji su već imali probleme tokom prošle godine sa kičmom ili sa pritiskom. Najvažnija je voditi računa o pozitivnom načinu razmišljanja jer na taj način emocije su stabilne. 

Komentari (0)
Loading