Poslednji PUN MESEC u godini poziva na OPREZ: Najviše će uticati na ova ČETIRI znaka, pratiće ih MALER

Vesti 06.12.2022 20:30 0

U četvrtak, 8. decembra, pun Mesec će obasjati nebo.

Poslednji PUN MESEC u godini poziva na OPREZ: Najviše će uticati na ova ČETIRI znaka, pratiće ih MALER

Shutterstock

Pošto će biti u zagrljaju sa retrogradnim Marsom, budite spremni na lažne informacije i netačne detalje koji mogu dovesti do sukoba. Ovaj Pun Mesec može ukazivati na pogrešno usmeren bes i agresiju, posebno kroz reči i komunikaciju. Emocije imaju tendenciju da bujaju tokom punog Meseca, pa će biti važno da pazite na svoje reči.

Pošto se dešava u Blizancima, poslednji pun Mesec u godini će naglasiti želju svakog horoskopskog znaka da prigrli ono što još ne zna ili ne razume jer se Blizanci nikada ne plaše da postavljaju pitanja. Kako se 2022. godina bliži kraju, još uvek ima mnogo nedovršenih poslova koje treba rešiti pre nego što sat otkuca ponoć. Ova nepredvidiva, radoznala energija će najviše uticati na ove znakove:

Blizanci

Tražiće odgovore na pitanja o sebi i svom identitetu. Način na koji komuniciraju i koriste svoje reči može biti nejasan ili nepredvidljiv za druge, pa će tačnost informacija koje dobijaju biti upitna. Trebalo bi da budu otvoreni za promene u poslednjem trenutku, posebno kada su detalji u pitanju.

Devica

Device obično znaju sve odgovore, ali sada će osetiti potrebu da postavljaju pitanja o onome što još ne znaju, posebno kada je u pitanju njihova karijera. Iako će potraga za odgovorima svakako biti korisna, neće biti bez prepreka. Trebalo bi da paze kako komuniciraju sa drugima jer će sve oči biti uprte u njih.

Strelac

Međuljudski odnosi će ih naučiti važnim lekcijama, ali će se na tom putu suočiti sa preprekama. Možda odgovori koje traže još nisu dostupni. Trebalo bi da paze na potencijalne nesuglasice koje će se pojaviti u odnosima i partnerstvima. Moguće su i neke neprijatne emocije, ali je bolje prihvatiti neizvesnost nego joj se odupreti.

Riba

Razmišljaće o situaciji u kući i porodičnom životu. Ovo je dobar trenutak za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, iako odgovori možda nisu ono čemu su se nadali. Ako moraju da učestvuju u diskusiji, treba da paze da ne kažu ništa što bi moglo imati negativne posledice.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading