Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 1. decembar: Blizanci će biti LJUBOMORNI, a jedan ZNAK će imati problema sa ZDRAVLJEM

Vesti 30.11.2022 18:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 1. decembar: Blizanci će biti LJUBOMORNI, a jedan ZNAK će imati problema sa ZDRAVLJEM

unsplash.com

Ovan 

Mars aktivira vaše polje poslovne komunikacije i do kraja dana ste veoma pod jakim utiskom osobe u znaku Device koja previše utice na vas. Porodica je na vašoj strani, budite sebi najveći prijatelj, izvucite najbolje za sebe. Zdravlje je dobro. 

Bik 

Tokom ove nedelje imaćete probleme sa novcem zbog drugih i obratite pažnju na sve to. Ovde je važno biti veoma racionalan i pokrenuti sebe mnogo više, na mnogo bolji način. Zdravlje može biti problem zbog stomačnog virusa. 

Blizanci 

Do kraja nedelje bićete mnogo posveceni drugima a posebno partneru koji vas opterecuje. Ljubomora vam je mnogo izražena i to opterecuje vaš odnos. Potrudite se da budete što opušteniji u narednih nekoliko dana. 

Rak 

Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg stava prema mlađem članu porodice. Do kraja dana povedite računa o tome na koji način razgovarate sa partnerom jer može zameriti vaš stav. 

Lav 

Merkur aktivira vaše polje ljubavnih odnosa i bićete veoma pozitivno iznenađeni ponašanje vašeg partnera njegovim predlozima. Do kraja dana moguće povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnog puta. 

Devica 

Bićete veoma radosni zbog lepih vesti iz inostranstva u vezi vaše porodice. Situacija u krugu porodice se stabilizuje zbog dobrih vesti koje stizu ali vi i dalje zelite da svi shvate vas na pravi način. 

Vaga 

Do kraja ove nedelje od vas se traži da budete sto bolji prema drugima i to posebno zbog vase poslovne situacije. Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima i ulazite u otvoren odnos sa nadredjenima. 

Škorpija 

Ovo je idealan period da se vidi ko je ko kada su u pitanju odnosi u porodici. Do kraja dana moraćete da se posvetite svojim željama i potrebama i da budete sebi na prvom mestu. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Bićete veoma rasterećeni novim odlukama vaseg partnera. To će vam dati mogucnost da se konačno pokrenete u poslovnom i materijalnom smislu. Očekujte povoljne vesti. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Vage. Čuvajte se ljubomore od osoba sa kojima ste bliski i od kojih to ne očekujete. Zdravstveno se osećate veoma dobro. 

Vodolija 

Do kraja dana moguće da ćete naći način kako da rešite neke poslovne probleme. Osoba u znaku Device vam daje mogućnosti kako da postupite u slučaju poslovnih zavrzlama. 

Ribe 

U narednih pet dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vaše okoline i to ce vas mnogo obradovati. Bićete u poziciji da možete pomoći drugim ljudima posebno kada je u pitanju posao. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading