Dnevni HOROSKOP za subotu, 29. oktobar: Rakovi cvetaju u LJUBAVI, Ovnovima stiže lepa VEST iz inostranstva

Vesti 28.10.2022 20:30 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za subotu, 29. oktobar: Rakovi cvetaju u LJUBAVI, Ovnovima stiže lepa VEST iz inostranstva

Shutterstock

Ovan 

 

Današnja situacija je veoma zabrinjavajuća, najvažnije je da budete posvećeni sebi kada su u pitanju poslovni dogovori. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

 

Bik 

 

Vaša poslovna situacija je nestabilna već neko vreme a partner je voljan da vam pomogne. U narednih nekoliko dana povedite računa o mogućim problemima sa kičmom. 

 

Blizanci

 

Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka i u njoj razmišljate već nekoliko dana. Ono što je jako važno da je istina na vašoj strani i nikom ne može ništa naučiti po pitanju posla. 

 

Rak 

 

Današnji dan iskoristite da se posvetite sebi i prijateljima u prirodi. Najvažnije je da budete u skladu sa sobom i sa svojim željama i potrebama. Partner je vaša velika podrška. 

 

Lav

 

Danas do vas stižu razne vesti koji vam baš ne prijaju. Posmatrajte sve to kao deo igre od strane osobe kojoj ste se ranije zamerili. Najvažnije je da oprostite sebi pa i drugima. 

 

Devica

 

Vaša poslovna karijera ide dobrim tokom posebno kada se uzme u obzir vap poslovni rezultat. Danas je najbolje da odmarate i da pravite planove za sledeću radnu nedelju. 

 

 

Vaga 

 

U narednih nekoliko dana partnerski odnos biće jako dobar zahvaljujući partnerovoj pažnji koji vam ukazuje. Potrudite se da i vi uzvratite istom merom. 

 

Škorpija

 

U vašem životu ponovo se aktivira osoba u znaku Ovna kao prijatelj koji želi da vam pomogne. Vi nemate baš neko mišljenje o toj osobi i ne želite njenu pomoć. Obratite pažnju na spavanje. 

 

Strelac 

 

Subota je savršen dan da se odmorite od svih aktivnosti i da budete malo sami sa sobom. Pokušajte da izvršite detoks organizma da bi smanjili mogućnost pada imuniteta. 

 

Jarac 

 

Osoba u znaku Lava to vas poziva na zanimljiva sastanak u vezi poslovne ponude. Bićete veoma zabrinuti kada je u pitanju stariji član porodice zbog zdravstvenog stanja. 

 

Vodolija

 

Danas se dobro raspoložen i zahvaljujući vaše potrebe da dominira te u krugu prijatelja. Potrudite se da to dobro raspoloženje zadržite narednih nekoliko dana. 

 

Ribe 

 

Budite u skladu sa sobom i sa svojim željama jer samo tako po stižete svoj unutrašnji mir. Partner želi da vas podrži i što se tiče posla ali vama to ne ide u prilog. 

 

 

Komentari (0)
Loading