NUMEROLOGIJA ZA SLEDEĆU NEDELJU KAŽE: Kečevi, imaćete snagu za jednu važnu stvar, Trojke, o čemu se ovde radi, da li ste spremni za ovo što vas čeka?!

Najžena Vesti 19.10.2021 16:44 0

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

NUMEROLOGIJA ZA SLEDEĆU NEDELJU KAŽE:  Kečevi, imaćete snagu za jednu važnu stvar, Trojke, o čemu se ovde radi, da li ste spremni za ovo što vas čeka?!

Shutterstock

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

Ako je vaš bioritamski broj:


1

Sve što vam se događa iziskuje razumno ponašanje i veliku odgovornost. Ako osećate da vas neko ne ceni dovoljno, pravo je vreme da tražite nekoga ko će to uraditi. Ne potcenjujte moć pažnje i iskrenog divljenja i načina na koji oni utiču na nas. Ne treba da se borite za divljenje, već se okružite ljudima koji će iskreno ceniti ono što jeste i biti izvor prave podrške.

 

2

Za neke Dvojke se opušten flert pretvara u nešto više. Budite izrazito pažljivi kada se flert pretvara u nešto više ako ste u vezi ili braku. Ovo je pravo vreme da potražite savet kada su u pitanju ljubavni odnosi, jer su na pomolu neke loše odluke ako ni sa kim ne budete razgovarali. Vikend donosi mnogo zabave, a u nedelju odgovornost kada je u pitanju porodica.

 

3

Jedna situacija donosi šokantno otkriće za vas, ali i obmanu koje nećete odmah biti svesni. Ostanite smireni i zapamtite da ovo nije vreme da krivite ni sebe ni druge. Pozitivan stav će vam pomoći da se rešite stresa, a svetliji dani će uskoro doći, kao i rešenje problema.

4

Ovo će biti emocionalno iscrpljujuća nedelja. Nekada je najbolje reći iskreno kako se osećate, čak i kada je to prizanje negativnih emocija - pomoći će vam. Kratak fitilj vas nikuda neće odvesti kada su u pitanju vaši voljeni. U opasnosti ste da izgubite ravnotežu ako se budete nervirali ovo svake sitnice. Budite otvoreni i komunicirajte s ljudima od kojih očekujete pomoć.

 

5

Postoji šansa da se vaši snove pretvore u realnost. Fokusirajte se na činjenice, nađite vremena da odmorite, da nađete mir, a kada budete bili potpuno svoji, vaše želje će naći način da se ostvare kada se najmanje nadate tome. Veza vam donosi uzbuđenje. Ne plašite se da preuzmete inicijativu. Skrivene strasti će isplivati!

 

6

Osećate se stabilno, samopouzdano i sigurno. Ako ste imali problema s komunikacijom s prijateljima, neka nova vrata vam se otvaraju. Kako teče nedelja, stvari će biti sve bolje. Imate strastvenu želju za nekim i trebalo bi da iskoristite priliku jer će se sama stvoriti - iako se nećete previše trudite. Ako želite romantiku, budite romantični, jer detalji su na ceni.

7

Nečija energija ima veliki uticaj na vas, pa se potrudite da se okružite pozitivnim ljudima. Ova nedelja je idealna za kratak put, a čak i jednodnevni poslovni put će vas osvežiti. Neke Sedmice će patiti za starom ljubavi i više nego inače. Ako ste već u vezi s nekim ko vam je odan, ne odbacujte to zarad starih uspomena. 

 

8

Poslednjih nedelja vam poslovna komunikacija nije bila na zadovoljavajućem nivou, ali sledi pozitivan talas, koji vas vodi ka boljem. Budite organizovani, kupite sebi planer i zapisujte obaveze i sve što vam je važno. Budite otvoreni i iskreni, a zaboravite na takmičarsku nastrojenost, već se fokusirajte samo na sebe.

 

9

Ova nedelja treba da bude posvećena stvarima u kojima najviše uživate. Stidljivost i strah vas mogu blokirati i sprečiti razvoj intimnosti s voljenom osobom. Razgovarajte otvoreno o tome šta osećate. Idealno je vreme da organizujete večeru i druženje s prijateljima. Za neke Devetke slede dani flerta s nekim ko će vas veoma zaintrigirati.

Komentari (0)
Loading