Dnevni HOROSKOP za ponedeljak, 10. oktobar: Ovom znaku se ne piše DOBRO, do kraja dana problemi sa PRITISKOM

K.Ć. Vesti 09.10.2022 20:15 0

Proverite šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za ponedeljak, 10. oktobar: Ovom znaku se ne piše DOBRO, do kraja dana problemi sa PRITISKOM

Shutterstock

Ovan 

Tokom ovog dana sve se moze i za sve ste veoma raspoloženi jer ste se dobro organizovali i imaćete dovoljno snage za sve. Posao vas može opteretiti zbog uticaja drugih ljudi koji se stalno žale. 

Bik 

Budite spremni na saradnju sa osobom koja je u znaku Lava i ta osoba vam donosi poslovni preokret na bolje. Naučite da se otvarate malo više u partnerskim odnosima jer to bolje za vašu budućnost. 

Blizanci

Danas ste veoma pod uticajem drugih što nije loše toliko jer ste umorni da previse razmišljate o poslu. Pokušajte da budete u skladu sa sobom u vezi bilo koje nove poslovne odluke u narednih nekoliko dana. 

Rak

Tvrdoglavo odbijate da prihvatite odgovornost za svoje postupke u vezi porodicnih nesuglasica. Mladji član porodice vas opterećuje svojim željama. Do kraja dana moguće da ćete imati problem sa pritiskom. 

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca koji vam neko duguje vec par godina. Osoba u znaku Vage vam je velika poslovna podrška i to je ono što vas zanima najviše u ovom trenutku. 

Devica 

Vasa snaga je u tome što ćete povezivati sve oblasti života i u tome ćete biti najbolji. Bićete ponosni na sebe i svoje saradnike jer ste uspeli da uradite fantastičnu stvar u vezi posla. 

Vaga 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj porodice i to najvise zbog pozitivnog rešenja novčane situacije. Do kraja dana povoljne informacije u vezi odnosa sa partnerom. 

Škorpija

Do kraja veceri ocekuje vas nova poslovna saradnja koja vam stiže od osobe u znaku Lava. Mnogo ćete razmišljati i vodite računa da se vas partner ne oseti zanemareno. Glavobolja. 

Strelac 

Vi ste raspolozeni da pomognete drugima a najvise poslovnom partneru i to ce danas biti jako veliko vaša dilema. Vodite računa o tome koliko ćete para uložiti i eventualno dobiti. 

Jarac 

Vase ambicije su danas veoma nestabilne i zbog toga se baš nervirate. Do vas je kako cete prihvatiti problem sa novcem i to najvise jer jedan član porodice je uključen u sve to. Probajte da ne ulazite u sve to. 

Vodolija 

Vi ste veoma dominantno nastrojeni prema partneru i to mu jako smeta. Korigujte vase ponašanje i sve ce se popraviti. Do kraja dana mogući problemi sa nogama. 

Riba 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svom poslu i da se okrenete novim poslovnim planovima. Potrudite se da budete sto aktivniji fizicki jer od toga vam zavisi vase mentalno zdravlje.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading